Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: F.dana nasıl biridir?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Furkan iyidir de ne bu asabiyet konuyu açan Furkan ?
(09-27-2011 08:37 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Furkan iyidir de ne bu asabiyet konuyu açan Furkan ?

Hasan şu adamına söyle o zaman saçma sapan yorumlar atmasın nyankismidir nedir onamı sorucam konu açıp açmıyacagımı kişisel konu degilmi hasan hakkım varmı yokmu sen söyle,yıllık tatil iznin gelmiş diyo adama bak mod olmuş sanki sanarsın microsoft türkiye temsilcisi Big Grin
Günde onlarca saçma konu ile karşı karşıyayız hiç biri batmadıda bu konu mu battı beyler.Fazla resmi olmaya gerek yok, dandik bi' oyunun dandik bi' forumu burası.Aşmayın kendinizi.
(09-27-2011 09:30 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Günde onlarca saçma konu ile karşı karşıyayız hiç biri batmadıda bu konu mu battı beyler.Fazla resmi olmaya gerek yok, dandik bi' oyunun dandik bi' forumu burası.Aşmayın kendinizi.

Oyun dandik Eywallahta Foruma laf etmen hoş değil Ss.gif
(09-27-2011 09:30 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]Günde onlarca saçma konu ile karşı karşıyayız hiç biri batmadıda bu konu mu battı beyler.Fazla resmi olmaya gerek yok, dandik bi' oyunun dandik bi' forumu burası.Aşmayın kendinizi.

Dandık bır forumsa yol al cocuk. bukadar basit

Kimseye ne zorla oyunu oynatan var, ne de zorla forumda tutan beyfendi
Ah.. çocuklar lütfen.

Oyun konusunda haklısın Mustafacım ama forumdan yana bi lafım yok kendi düşüncen ben ona saygı duyarım benim gibi bir çok kişide bunu yapması lazım.

ama harbiden bu kadar abartılacak bir şey değil ne kadarda saçma olursa olsun size göre böyle bi konu yasak olmadığı için hiç bir şey deme hakkına sahip değilsiniz sadece yapmanız gereken yorum atmamak olur bu kadar. + moderatörlere laf atma gibi bir şey söz konusu değil yazacaklarım şimdiden belirtiyim ama moderatörlerin bu şekilde konuya yaklaşması en saçması.

+++ üyelerin moderatör izinden gitmesi üyeler için hiç bir şey değiştirmeyecektir fazla zorlamaya gerek yok =)
(09-27-2011 08:24 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(09-27-2011 07:36 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]
(09-27-2011 07:35 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Sebep ? İyi cocuk diyelim ne diyek

Ne diyen ben ne bilem ARTİST Ya MK olum iyimisin ? yazsana iyi diyelim iyi olsun gibi olmuş
(09-27-2011 07:35 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(09-27-2011 07:31 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]Bu üye hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim?

Neden böyle bir konu açma isteği duydun ?

Sanane?

Sanane mi ? senin yıllık tatil iznini kullanma zamanın gelmiş.

Sana değil bana deseydi sanane diye o zaman yaptırım uygulamazdınız heralde.
(09-27-2011 10:08 PM)Enigma Yazılan: [ -> ]
(09-27-2011 08:24 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(09-27-2011 07:36 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]
(09-27-2011 07:35 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Sebep ? İyi cocuk diyelim ne diyek

Ne diyen ben ne bilem ARTİST Ya MK olum iyimisin ? yazsana iyi diyelim iyi olsun gibi olmuş
(09-27-2011 07:35 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(09-27-2011 07:31 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ]Bu üye hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim?

Neden böyle bir konu açma isteği duydun ?

Sanane?

Sanane mi ? senin yıllık tatil iznini kullanma zamanın gelmiş.

Sana değil bana deseydi sanane diye o zaman yaptırım uygulamazdınız heralde.

zaten herhangi bir yaptırım uygulanmadı.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler