Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arkadaşlar ne olucak bu Warrock'un hali ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Hayırlı sabahlar güzel bir salı günü olması dileğiyle

Benim sorunum hackten falan değil durduk yere hack konumuna düşmekten...
sölermisiniz arkadaslar hergün işe gidiyoruz çalışıyoruz çabalıyoruz bir günü daha bitiriyoruz Eve geldiğimdede günün stresini az oyun oynayarak atmak istiyorum ama oyuna giriyorum, stres atmak yerine daha çok stres yapıyorum etrafta süperman çok war uçanıydı , kaçanıydı falan alıştıgmız sahneler. Normalde hackler oyundan atılır ama tam tersi bu ara hackler bize oylama açıyor ve takımdakilerde Y diyor =S
birde güzel oynamakta suç oldu adamlar wh açıyor deli dana misali ortalıkta koşuyor onlara laf sölenmiyor ama biz rush yapıp baseye t bomb atınca hack oluyoruz yüksek lvlli arkadaşları wuruncada hack oluyoruz sölermisiniz eskiden güzel oynuyanı tebrik ederlerdi şimdi güzel oynuyana sövüyorlar ne yapmalıyım Arkadaşlar sölermisiniz bölümün ortasında durup sadece önüme gelenimi wurmalıyım?
Arkadaşlarınla oynayacaksın. Kendine çevre edinip. Bana da hack diyen çok. Bunu diyenlerde hackle kasanlar. Smile
Yok silahın sekmiyor yok ucuyorsun iyicene kıl olmaya başladım bende.
çevre vardıda oyunda yok power lvl yok hack yok ucak derken cogu bıraktı.. + yeni cevre kurmak da zor çünkü çok çocuk var... slm veriyosun a.s diyor 2 öldürüyosun a.s... Diyor
khalıde snıpe ıle 18-4 yaptım son el odadan attılar kucuk seyle bunlarBig Grin takma pek kafanı
(09-27-2011 08:21 AM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]khalıde snıpe ıle 180-4 yaptım son el odadan attılar kucuk seyle bunlarBig Grin takma pek kafanı

Khali de 180-4 Big Grin Big Grin Git yüzünü felan yıka İbo'cum Smile
Ezuk 180-4 yapmis 300kill khali mi attin =D
18-4 bır 0 fazla nanBig Grin
180 e 4 cok degilmi khalide =D
Arkadaşım geçen gün de böyle bir konu açmıştın sen değil mi ? Her odadan atıldığında buraya konu açacaksan işimiz var Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler