Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Arkadaşlar ne olucak bu Warrock'un hali ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 2449.jpg]
al len mariende deatmach bak 200kıll khalı attımBig Grin
(09-27-2011 08:38 AM)Fikret D. Yazılan: [ -> ]Arkadaşım geçen gün de böyle bir konu açmıştın sen değil mi ? Her odadan atıldığında buraya konu açacaksan işimiz var Smile

Yok knka o zaman oyundan atılma digidi o zaman pc alma konusuydu saolsunlar yardımlarınızla aldım verdim siparisi bakalım ne zamana gelicek =)
(09-27-2011 06:54 AM)ugur16733 Yazılan: [ -> ]Hayırlı sabahlar güzel bir salı günü olması dileğiyle

Benim sorunum hackten falan değil durduk yere hack konumuna düşmekten...
sölermisiniz arkadaslar hergün işe gidiyoruz çalışıyoruz çabalıyoruz bir günü daha bitiriyoruz Eve geldiğimdede günün stresini az oyun oynayarak atmak istiyorum ama oyuna giriyorum, stres atmak yerine daha çok stres yapıyorum etrafta süperman çok war uçanıydı , kaçanıydı falan alıştıgmız sahneler. Normalde hackler oyundan atılır ama tam tersi bu ara hackler bize oylama açıyor ve takımdakilerde Y diyor =S
birde güzel oynamakta suç oldu adamlar wh açıyor deli dana misali ortalıkta koşuyor onlara laf sölenmiyor ama biz rush yapıp baseye t bomb atınca hack oluyoruz yüksek lvlli arkadaşları wuruncada hack oluyoruz sölermisiniz eskiden güzel oynuyanı tebrik ederlerdi şimdi güzel oynuyana sövüyorlar ne yapmalıyım Arkadaşlar sölermisiniz bölümün ortasında durup sadece önüme gelenimi wurmalıyım?

Bak dostum,
"Scorpion Team" vardı eski klanlardan hatırlar mısın bilmem.Battle klanıydık.İki yıl önce oyunu saydığın sebeplerden dolayı klanca bıraktık.İki yıldan beride "Badcompany2" oynuyoruz klanca.Online oyun oynayarak stres atanlardansan,sana "battlefield" öneririm.Öncelikle hack,mack yok.Grafikler muhteşem.Oyunu oyun olduğu için oynuyorsun.Warrock gibi "Türk dizisi" değil yani.Şimdi "battlefield3" çıkıyor ekimde.Biz şimdiden siparişlerimizi verdik klan olarak.En güzeli ise oyuna bir kere para veriyorsun.Warrock gibi para tuzağı değil yani.Warrock'ta çok güzel kurmuşlar piyasayı.Yok pre al,yok famas al,yok awf50 ucuzladı.Eeee alıyorsun da ne oluyor ki? Adam uçuyor,görünmez oluyor.Hemde bedavaya.Oynanacak oyun değil warrock.
Beta zamanında nerdeyse her oyunda en az bir kere helal dendiği görülüyordu.Şimdi 2-3 günde bir helal lafını duyuyoruz,oda 5-6 adamı birden haklayınca.....
doğru söylüyorsun, en çok sinir olduğum şey hack tarafından atılmaktır m045.gif
geçen sene wr oynadığım zamanlarda iyi kd yapmaya başladığım zaman atılacağımı bildiğim için bilerek ölüyodum birkaç kere. Nedense takımımdakilerle pek iyi geçinemiyorumda hep kıl olurlar bana Big Grin heleki geçen sene okul sonra oturdummu tamamdır tüm stresimi atardım rush u basardım dalardım içeri fantazi yapardım khalide niu basesinde Big Grin geçen sene iyiydi gene oyunun durumu oyunda İNSAN lar çoktu şimdi HAYVAN lar çoğalmış görüldüğü gibi.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler