Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WTR'ye yeni katılanlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben şunu merak ediyorum:
Günde onlarca üye kayıt oluyor fakat konu açanlar,mesaj yazanlar vb. hep belirli kişiler ?

20,334 Üyeye sahibiz fakat aktif olan üyeler belirli kişilerden ibaret.

"Kimler Çevrimiçiydi" listesine bakıyorum çoğu 1 mesaj bile yazmamış kişiler.

ve iyi niyetli arkadaşlarımız konu açıp Silah Kodu koyunca çoğunlukla kullanan kişi teşekkür etmiyor ve dolayısıyla bilinmiyor. Eminimki dediğim bu aktif olan belirli kişilerden birileri alsa mutlaka teşekkür eder ve kullandığını söyler.

Acaba bu olayın önüne geçebilir miyiz ?
Haklısın bende hep merak etmisimdir
Önemli bir konuya parmak basmışsın öncelikle tebrik ederim Smile Bu olay daha dün başıma geldi gerçekten üzülüyorum. Bunun önüne geçmek için belki kişinin aktif olduğu süreyle kısıtlanabilir belki.Ne biliyim toplam +15 saat duranlar böyle konuları görüntüleyebilirler.
15 saat az ya, 2 gün falan olsun Big Grin
Benim aklıma şöyle birşey geldi:
"Promo Kodları" diye bir bölüm olabilir ve o bölüme 100 mesaj altı mesaj sayısına sahip olanlar bakamaz. Bölümün içinde promo kodları güvenli bir şekilde de paylaşılır Smile
(09-26-2011 06:46 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]Benim aklıma şöyle birşey geldi:
"Promo Kodları" diye bir bölüm olabilir ve o bölüme 100 mesaj altı mesaj sayısına sahip olanlar bakamaz. Bölümün içinde promo kodları güvenli bir şekilde de paylaşılır Smile

Post kasan sayısı fırlar .

Yapabileceğimiz bir şey yok o konuda .
Kod konusunda şöyle birşey yapılabilir. Konu içeriği gizli olur, mesaj atan görür. He ama böyle post kasılır onun yerine tebrik edenler sadece görebilir.
Aslında kod yapmayaşanlar direk kod koymayıp paint ile resim olarak koysa hatta 1 sayıyı sansürlese çoklu kullanmanın önüne geçilir.
(09-26-2011 07:03 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Kod konusunda şöyle birşey yapılabilir. Konu içeriği gizli olur, mesaj atan görür. He ama böyle post kasılır onun yerine tebrik edenler sadece görebilir.

şöyle bir şeyde olabilir, 15 rep altı olan o konuları görmesin victory.gif
(09-26-2011 06:46 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]Benim aklıma şöyle birşey geldi:

Bu Seferde Post Çok Olur Ama Dedıgın Mantıklı .100 Mesaja Kadar Post Kasar Sonra Foruma Alışabılır Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler