(09-26-2011 07:07 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ] (09-26-2011 06:46 PM)RyhLeX Yazılan: [ -> ]Benim aklıma şöyle birşey geldi:
"Promo Kodları" diye bir bölüm olabilir ve o bölüme 100 mesaj altı mesaj sayısına sahip olanlar bakamaz. Bölümün içinde promo kodları güvenli bir şekilde de paylaşılır 
Bu Seferde Post Çok Olur Ama Dedıgın Mantıklı .100 Mesaja Kadar Post Kasar Sonra Foruma Alışabılır 
"Güzelmiş

" yazanlar zaten kabak gibi belli oluyor postçu olduğu

Şaka bi yana bu postçuları görebilcek forumda yeterli sayıda aktif Mod sayısı var bence önüne geçilebilir.
(09-26-2011 07:05 PM)Starlite Yazılan: [ -> ] (09-26-2011 07:03 PM)Decoy Yazılan: [ -> ]Kod konusunda şöyle birşey yapılabilir. Konu içeriği gizli olur, mesaj atan görür. He ama böyle post kasılır onun yerine tebrik edenler sadece görebilir.
şöyle bir şeyde olabilir, 15 rep altı olan o konuları görmesin 
Öyle birşey yapmak ne kadar mümkün olur bir fikrim yok
Turgay'ın dediği şekilde yapmak çok iyi olur. Hatta bundan sonra öyle yapayım ben.
(09-26-2011 07:11 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Turgay'ın dediği şekilde yapmak çok iyi olur. Hatta bundan sonra öyle yapayım ben.
bence hemen aw50f ile denemek lazım

Olsa dükkan senin

Filmi bilene kod herhangi bir filmde 2-3 resim yada video olabilir en azından kodu kime verdiğinizi bilirsiniz. Yada mantık soruları gibi.
(09-26-2011 07:27 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Filmi bilene kod herhangi bir filmde 2-3 resim yada video olabilir en azından kodu kime verdiğinizi bilirsiniz. Yada mantık soruları gibi.
Mantık sorusu olabilir ama filmi bilene rep yada kod olayı eskidi sanki.
Çoğu kişi yorum atmaya üşeniyor.