(02-17-2010 10:45 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Ben sana msj atmadan karara varmissin.. En iyisi, calışma sürecine girmelisin artık çalısmaları bı kenara bırakıp..
İlk sınavı atlattın mı digeri kolay tek bı derse hazirlaniyorsun 2gunde 1..
Umarım iyi yer kazanırsın.. Bilgi univ.e gelirsen bilgisayar bilimlerine görüşürüz 
asıl ilk olan kolay. Onu geçemeyen yok ama orada iyi puan yapmak lazım. 2. bölüm ise dananın kuyruğunun koptuğu yer

İlk bölümde mat türkçe fulllemek lazım

Turgay gıtmeden ts ye gelde bı konusalım

beklıyoruz.
Ufku evrene sığmayacak kadar geniş, yüreği vatan sevgisiyle çarpan, gönlü insan sevgisiyle dolu, gözyaşıyla barışık nice yürekli insanlar vardır..Üzülsede üzmeyen, kırılsada kırmayan, incinsede incitmeyen, yüreğini ızdırabın mihenginde közleyen yiğit insanlar vardır..
Paye almayı aklının ucundan bile geçirmeyen, her koşulda varlığıyla gurur kaynağı olan, yokluğu tahayyül bile edilemeyecek kadar değerli olan nice isimsiz yiğit insanlar vardır.
Yeryüzünde adaleti tesis etmek için tüm yüreğiyle mücadele eden, en ufak bir haksızlığa meydan vermemek için tüm benliğini ortaya koyabilecek kadar cesaretli, küçük bir karıncanın bile hakir görüldüğü bir anda yeryüzünü titreten vicdanıyla öne atılan, karşılık beklemeden mütevazi bir yaşam sürmeyi en büyük mutluluk kaynağı olarak görebilen merhametli insanlar vardır..
Ne mutlu ki böylesine eşsiz ve değerli insanlar hala var.
Her zaman var ol Turgay Emek.
Hadi bakalım iyi dersler hepimiz geçtik bu yollardan

) Ben geliyorum sen gidiyosun anlamadım ki bu haftayı mı bekledin tüm sene boyunca

)
inşallah cabuk gelirsin aramıza
(02-17-2010 10:56 PM)rayligh Yazılan: [ -> ]Ufku evrene sığmayacak kadar geniş, yüreği vatan sevgisiyle çarpan, gönlü insan sevgisiyle dolu, gözyaşıyla barışık nice yürekli insanlar vardır..Üzülsede üzmeyen, kırılsada kırmayan, incinsede incitmeyen, yüreğini ızdırabın mihenginde közleyen yiğit insanlar vardır..
Paye almayı aklının ucundan bile geçirmeyen, her koşulda varlığıyla gurur kaynağı olan, yokluğu tahayyül bile edilemeyecek kadar değerli olan nice isimsiz yiğit insanlar vardır.
Yeryüzünde adaleti tesis etmek için tüm yüreğiyle mücadele eden, en ufak bir haksızlığa meydan vermemek için tüm benliğini ortaya koyabilecek kadar cesaretli, küçük bir karıncanın bile hakir görüldüğü bir anda yeryüzünü titreten vicdanıyla öne atılan, karşılık beklemeden mütevazi bir yaşam sürmeyi en büyük mutluluk kaynağı olarak görebilen merhametli insanlar vardır..
Ne mutlu ki böylesine eşsiz ve değerli insanlar hala var.
Her zaman var ol Turgay Emek.
heyt abim seni biz meclise yollamamız lazım ordakiler nutuk dinlesin biraz
mutlu haberlerinle birlikte bekliyor olacağız =)
(02-17-2010 10:26 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ] (02-17-2010 10:19 PM)by_system Yazılan: [ -> ]Yol al..
Sadık çocuk sınava girmeye gidiyo sen kayıt bile yaptıramazsın.Kayıt işleminde web cam ile resmini çekiyolar.Tipten almazlar seni
kimi kimin kime alamyacağı hiç belli olmaz

umarım istediğin yeri tutturursun.