Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aranızdan geçici bir süre ayrılıyorum WarrockTR üyeleri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
ÖSS maratonu sebebiyle artık siteye bakamayacağım. 4 ay boyunca buralarda olamayacam. Günde 5 dk belki. Bu sebeble ihtiyacınız olduğu zaman bana ulaşamayacaksınız. ÖM'de atamazsınız, o fonksiyonu kapadım ama gözümün arkada kalmayacağı bir forum takımı var ne güzeldirki =)

Her türlü soru vede sorularınızı Adminlerden;

Desert Rose -->> metin
fenerlee -->> onur
kaantopal -->> zaten büyük patron o ama site içi işlere çok fazla zaman ayıramıyor kendisi Tongue Tongue Teknik sorunlarda ona danışın
Shertouch -->> Sertaç abi

isimli arkadaş ve abilerime sorabilrsiniz

Diğer 6 tane yardımcı adminede her türlü maruzatınızı aynı şekilde belirtebilirsiniz.

4 ay sonra kaldığım yerden devam edeceğim

WarrockTR Clanlar Birliği organizasyonunu vede WarrockTR Dergisi ben olmasamda yayınlanacaklardır =)

Hadi hepinize kolay gelsin,
Turgay ''Emek''lerin için teşekkürler.Bu arada belki yardımcı olur diye yazıyorum.Sınavın adı LYS ve LGS.Kolay gelsinSmile
Öss de başarılar inş iyi bir yer tutturursun.
(02-17-2010 10:02 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Turgay ''Emek''lerin için teşekkürler.Bu arada belki yardımcı olur diye yazıyorum.Sınavın adı LYS ve LGS.Kolay gelsinSmile

onları hala öğrenmeye çalışmadım biliyormusun Big Grin
(02-17-2010 10:05 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]
(02-17-2010 10:02 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]Turgay ''Emek''lerin için teşekkürler.Bu arada belki yardımcı olur diye yazıyorum.Sınavın adı LYS ve LGS.Kolay gelsinSmile

Ben biliyorum da ne oluyor Big GrinBig Grin İsim ve birkaç puan hesaplama ve soru sayısında ki değişiklikle dışında başla bir şey yok. Smile

Bende giricem öylesine bende 2 sınavında adını biliyorum ama hangisi 1.si hangisi 2.si.Açılımları ne bende bilmiyorumSmile Ama yanındakiler konuşunca yabancılık çekme diye yazdımxDDDD
(02-17-2010 10:06 PM)0n3touch-Soner Yazılan: [ -> ]

Bende giricem öylesine bende 2 sınavında adını biliyorum ama hangisi 1.si hangisi 2.si.Açılımları ne bende bilmiyorumSmile Ama yanındakiler konuşunca yabancılık çekme diye yazdımxDDDD

YGS=Yüksek Öğretimie Geçiş Sınavı(1.),LYS=Lisans Yerleştirme Sınavı(2.) şeklinde . Smile Neyse konuyu daha fazla sapote etmek istemiyorum. Big Grin
düşmanını iyi tanı trgy Big Grin 4 ayın çabuk geçmesi dileği ile ^^
Üzüldüm ama inşallah çabuk dönersin aramıza...

YGS ve LYS değilmiydi ? Big Grin Ben de girecem öylesine hiç çalışmadım bazı sebeplerden dolayı Big Grin

Başarılar dilerim sana Turgay inşallah emeklerin boşa gitmez..
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler