09-24-2011, 08:28 PM
(09-24-2011 08:17 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ](09-24-2011 07:52 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ](09-24-2011 07:16 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Hay Allah sizin belanızıLan ÖKÜZ herif bizim alfabede q harfi var mı?
Kendini ne tür bir şey zannediyorsun q ile yazdığın zaman bir tarafların göklere mi çıkıyor artist mi oluyorsun
Yorumumu okusaydın''El alışkanlıgı kusura bakmayınız''ı görürdün konu ile bilgin yoksa yorum kalabalıgı olmasın istersen?
Lan dalga mı geçiyon el alışkanlığı olunca ben mi yazmış oluyorum sen yazıyon sonuçta burada Türkçeyi öyle kullanmak yasak olmasa bile senin kullanmaman lazım illa yasak olunca mı adam gibi kullancan.Utanmadan el alışkanlığı yazmış birde
Ben yasak die sonradan düzeltmedim istesem hala kullanabilirim arkadaşlar uyardı ve kusuruma bakmamalarını söledim hala neyin peşindesin onu anlamış degilim söledikleri halde devam etsem attıgın yorumda haklı olurdun fakat çok saçma bi kişilige bürünmüşün dier 2 arkadaşın yorumunu görüyorsun uyardıklarını 3. ye ne gerek var ? Kendini tatminmi ediyorsun
Lan ÖKÜZ herif bizim alfabede q harfi var mı?