Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gold premium aldım İtemim gelmedi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar buqun 30 qunluk qold premıum aldım bana 2.slota red sılah qelıcek demıslerdı fakat qelmedı we ticket attım sanırım doqru yere attım bılmıorum nası ve nereye atıcam cnqu yabancı yazılar bılen warsa bi yardımcı olablırmı bana
Türkçe'ni düzgün kullan sevgili dost. En son ben de aldığımda gelmedi. Takmadım açıkçası hiç güzel değil.
Türkçeni düzelt & google translate kullanarak basit bir ticket atabilirsin !
El alışkanlıgı kusura bakmayınız Big Grin Şimdi şöle yaptım ben gamefirst destek butonuna tıkladım ve ordan warrock seçtim abd dilini seçerek sağda contact Us yazıyor onun altındaki Email Us tıkladım sonra konu başlıgını alttan account related problem seçtim mesajımı ingilizce yazdım ve gönderdim e postama mesajınız alındı en yakın zamanda cevap gelicegi ve sabırlı olmamı yazmıslar sizce dogrumu yaptım ben şimdi bilmiyorumda.
Hay Allah sizin belanızı Angry Lan ÖKÜZ herif bizim alfabede q harfi var mı?
Kendini ne tür bir şey zannediyorsun q ile yazdığın zaman bir tarafların göklere mi çıkıyor artist mi oluyorsun
(09-24-2011 07:16 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Hay Allah sizin belanızı Angry Lan ÖKÜZ herif bizim alfabede q harfi var mı?
Kendini ne tür bir şey zannediyorsun q ile yazdığın zaman bir tarafların göklere mi çıkıyor artist mi oluyorsun

Allah iyiliğini verdim kahkaya boğuldum kopuyorum aklına ne geldiyse yazmış adam Big Grin

o değilde benim bi arkadaşım 2 gün önce 800g1 aldı bi yükledi gold pre çıktı 30 günlük xgametr kodları karıştırmış Big Grin

siteden bakabilirsiniz nicki abdllah96 Big Grin
(09-24-2011 07:26 PM)Serkan K. Yazılan: [ -> ]
(09-24-2011 07:16 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Hay Allah sizin belanızı Angry Lan ÖKÜZ herif bizim alfabede q harfi var mı?

Allah iyiliğini verdim kahkaya boğuldum kopuyorum aklına ne geldiyse yazmış adam Big Grin

o değilde benim bi arkadaşım 2 gün önce 800g1 aldı bi yükledi gold pre çıktı 30 günlük xgametr kodları karıştırmış Big Grin

Daha yazardım da banlanmak istemiyorum
(09-24-2011 07:28 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]
(09-24-2011 07:26 PM)Serkan K. Yazılan: [ -> ]

Daha yazardım da banlanmak istemiyorum

Big Grin Big Grin

Yorumumu okusaydın''El alışkanlıgı kusura bakmayınız''ı görürdün konu ile bilgin yoksa yorum kalabalıgı olmasın istersen?
(09-24-2011 07:52 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]

Yorumumu okusaydın''El alışkanlıgı kusura bakmayınız''ı görürdün konu ile bilgin yoksa yorum kalabalıgı olmasın istersen?

Lan dalga mı geçiyon el alışkanlığı olunca ben mi yazmış oluyorum sen yazıyon sonuçta burada Türkçeyi öyle kullanmak yasak olmasa bile senin kullanmaman lazım illa yasak olunca mı adam gibi kullancan.Utanmadan el alışkanlığı yazmış birde
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler