Sadece görüntü anlamında değil, yazışma anlamında da bir sorun var. M simgeleri, clan resimleri, ve clan yazışma işlevi şu an işlemiyor. Bu sorun ne zaman çözülür ? resmi anlamda bir bilgisi olan var mı ? Alper, Burak ?
Bakım yapıcaz diye oyunu kapayıp bozanıda görmüş olduk bu arada ^^ saygılar warrock bakım ekibi

Yine mi çöktü eskiden de olmuştu bi kere

yada beta dan mı çıkacak ?
bazen eskiden bana oluyordu oyundan çıkıp girince düzeliyordu ama şuan sorun var

(09-22-2011 05:32 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Sadece görüntü anlamında değil, yazışma anlamında da bir sorun var. M simgeleri, clan resimleri, ve clan yazışma işlevi şu an işlemiyor. Bu sorun ne zaman çözülür ? resmi anlamda bir bilgisi olan var mı ? Alper, Burak ?
Belkide clan sistemiyle ilgili yeni çalışmalar yapıyorlardır.Bakım vardır yakında düzelir.
En iyisi ops idi çok güzel sistemdi niye bozdular anlamadım.
Alper ve Burak genelde başka forumlarda olduğu için ve işleri başlarından aşkın olduğundan bu konular hakkında milleti bilgilendirmeye tenezzül etmezler.
(09-22-2011 06:17 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Alper ve Burak genelde başka forumlarda olduğu için ve işleri başlarından aşkın olduğundan bu konular hakkında milleti bilgilendirmeye tenezzül etmezler.
Daha geçen gün sen APB Moderatörüsün ne işin var War Rock'ta diyordun şimdi neden benden cevap bekliyorsun ki ben APB Moderatörüyüm? =D