Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Clan sistemine ne haller oldu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2

TaTy

(09-22-2011 06:20 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]
(09-22-2011 06:17 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Alper ve Burak genelde başka forumlarda olduğu için ve işleri başlarından aşkın olduğundan bu konular hakkında milleti bilgilendirmeye tenezzül etmezler.

Daha geçen gün sen APB Moderatörüsün ne işin var War Rock'ta diyordun şimdi neden benden cevap bekliyorsun ki ben APB Moderatörüyüm? =D

Adam soruyor sana ben değil Smile Hiç güleceğim yoktu Big Grin

Burak Kandöker

(09-22-2011 06:23 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]
(09-22-2011 06:20 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]
(09-22-2011 06:17 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Alper ve Burak genelde başka forumlarda olduğu için ve işleri başlarından aşkın olduğundan bu konular hakkında milleti bilgilendirmeye tenezzül etmezler.

Daha geçen gün sen APB Moderatörüsün ne işin var War Rock'ta diyordun şimdi neden benden cevap bekliyorsun ki ben APB Moderatörüyüm? =D

Adam soruyor sana ben değil Smile Hiç güleceğim yoktu Big Grin

Tenezzül etmiyor demişsin de o yüzden söyledim

Clan Sistemi ile ilgili bilgim yok ama Jeri sorun üzerinde çalışıldığını söylemiş bende siz ne biliyorsanız onu biliyorum şuan

Sherlock

Jericho ile görüşemedim bu ara ve görüşemem de sanırım uzun süre. Kaldı ki görüşsem de sizle paylaşmamı istedikleri bilgileri zaten resmi forumda kendisi de yayınlıyor. Ama konuşursam aldığım bilgileri paylaşırım.

[Resim: character0010.gif]

TaTy

Bak zorlayınca nasıl yazıyorlar ama Smile
Moderatörlük Başvuruları Dikkate Alınmıyor Galiba Arkadaşlar? Bu Arada Clan Sistemi Buga Girdiğinde Genelde Sistemsel Bir Yenilik Söz Konusu Oluyor.

Sherlock

(09-22-2011 07:56 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Bak zorlayınca nasıl yazıyorlar ama Smile

Şimdi burada tartışmaya zorluyorsun ama yazmıyorum bu yorumuna bi' şey mesela, burada çelişki olmaz mı şimdi?

Algılarına hayranım aslında ya "x" derken "y" olgusunu çıkartabilmek sağlam bi' bilinçaltı gerektirir.

Osmanlı' da ulema diyolardı sanırım böylelerine, şimdilerde mamoş ://

TaTy

Moruk benim yazdıklarımı direk algılayın.Kelime oyunlarına gerek yok Smile Akla gelen ilk anlamıyla victory.gif
Ali süt iç
Smile Adam Açık ve Net Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler