Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
360
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
Warning [2] Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/warrocktr/public_html/forum/global.php:1) - Line: 1551 - File: inc/functions.php PHP 5.4.45 (Linux)
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
365
my_setcookie
/inc/class_session.php
98
session->load_guest
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
File
Line
Function
[PHP]
errorHandler->error
/inc/functions.php
1551
header
/inc/class_session.php
106
my_setcookie
/global.php
57
session->init
/showthread.php
21
require_once
-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?
-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.
(09-22-2011 06:17 PM)TaTy Yazılan: Alper ve Burak genelde başka forumlarda olduğu için ve işleri başlarından aşkın olduğundan bu konular hakkında milleti bilgilendirmeye tenezzül etmezler.
Daha geçen gün sen APB Moderatörüsün ne işin var War Rock'ta diyordun şimdi neden benden cevap bekliyorsun ki ben APB Moderatörüyüm? =D
(09-22-2011 06:17 PM)TaTy Yazılan: Alper ve Burak genelde başka forumlarda olduğu için ve işleri başlarından aşkın olduğundan bu konular hakkında milleti bilgilendirmeye tenezzül etmezler.
Daha geçen gün sen APB Moderatörüsün ne işin var War Rock'ta diyordun şimdi neden benden cevap bekliyorsun ki ben APB Moderatörüyüm? =D
Adam soruyor sana ben değil Hiç güleceğim yoktu
Tenezzül etmiyor demişsin de o yüzden söyledim
Clan Sistemi ile ilgili bilgim yok ama Jeri sorun üzerinde çalışıldığını söylemiş bende siz ne biliyorsanız onu biliyorum şuan
Jericho ile görüşemedim bu ara ve görüşemem de sanırım uzun süre. Kaldı ki görüşsem de sizle paylaşmamı istedikleri bilgileri zaten resmi forumda kendisi de yayınlıyor. Ama konuşursam aldığım bilgileri paylaşırım.