Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İtemleriniz Silinip Hala WarRock Oynuyorsanız Size Nasihatım Var
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
benim lisede sistem şuydu, eve gelir dinlendikten sonra 2 saat çalışırdım, sonra oyun oynar, duş alır yatardım Smile
Bu forumu anlamak mümkün değil. Admini, modu Warrock'u bırakın diyor...
Bu forumun sponsoru Warrock üzerinden para kazanıyor. Sizin öyle deme hakkınız yok.
Madem oyunu bıraktınız forumda ne işiniz var?
Ortam güzel, arkadaşlar var diyerek forumda bulunuyorsanız ya yetkinizi bırakın ya da "oyunu bırakın" gibi söylemlerden uzak durun.
(09-22-2011 05:06 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ancak; Kural 4-) Mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmayınız.

Sen simdi arkadasin acmis konuyumu okuyorsun yoksa arkadasin yapmis oldugu hatalarimi arastiriyorsun su durumda arkadasin bu kadar soz yazipta hata yapmamis olsa Sasarim ve oyle guzel yazmiski sen bunu okumayipta arkadasin hatalarina yonelmen bence cok sacma..

Ne oldum degil,Ne olcam diye dusunmelisin....
(09-22-2011 06:56 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Bu forumu anlamak mümkün değil. Admini, modu Warrock'u bırakın diyor...
Bu forumun sponsoru Warrock üzerinden para kazanıyor. Sizin öyle deme hakkınız yok.
Ortam güzel, arkadaşlar var diyerek forumda bulunuyorsanız ya yetkinizi bırakın ya da "oyunu bırakın" gibi söylemlerden uzak durun.

Forumda yetki sahibi olunca warrock oynaman gerekmiyor ki ben warrock oynamayalı 6-7 ay geçti milletin sorunlarına çare arıyoruz, skorları olanların skorlarını Rekorlar Albümü ne ekliyoruz, yanlış açılan konuların başlıklarını-yerlerini değiştiriyoruz , milleti takip edip aynı ip üzerinden başka bi üyelik almış mı almamış mı onlara bakıp 2. hesabı kapatıyoruz ilk açtığı hesabına uyarı puanı ekliyoruz, yeni üye olanlar genellikle FORUM KURALLARInı bilmiyor küfürlü ss - account satışı - kod satışı,takası konuları açıyor ki bunlar bu forumda yasak. Gelelim ki sen hem warrock oynayıp hem bunları yapabiliyorsan ne mutlu sana ...
(09-22-2011 06:49 PM)Starlite Yazılan: [ -> ]benim lisede sistem şuydu, eve gelir dinlendikten sonra 2 saat çalışırdım, sonra oyun oynar, duş alır yatardım Smile

bak senin yaptığın mantıklı dersini çalıştıktan sonra oynuyorsun oyununu,bide bunu dersi çalışmadan direk oynayanlar var,yazık.
Zararın neresinden dönersen kardır
ya kardesım ıyı guzel tamamda bız bu oyuna para yı yatırdık nerde baksan 150 200 tl lık ıtemlerım sılındı ne ugruna hıc sımdı bız nolduk kısacası (--ENAYİ--) warrock a artık eskısı kadar sık gırmez oldum bu olaydan sonra ha ban oylayına gelelım fark ettınızmı bılmem ama ban yıyenlerın %99 u premıumsuz oyuncular
(09-22-2011 07:25 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]
(09-22-2011 06:56 PM)BuRi Yazılan: [ -> ]Bu forumu anlamak mümkün değil. Admini, modu Warrock'u bırakın diyor...

Forumda yetki sahibi olunca warrock oynaman gerekmiyor ki ben warrock oynamayalı 6-7 ay geçti milletin sorunlarına çare arıyoruz, skorları olanların skorlarını Rekorlar Albümü ne ekliyoruz, yanlış açılan konuların başlıklarını-yerlerini değiştiriyoruz , milleti takip edip aynı ip üzerinden başka bi üyelik almış mı almamış mı onlara bakıp 2. hesabı kapatıyoruz ilk açtığı hesabına uyarı puanı ekliyoruz, yeni üye olanlar genellikle FORUM KURALLARInı bilmiyor küfürlü ss - account satışı - kod satışı,takası konuları açıyor ki bunlar bu forumda yasak. Gelelim ki sen hem warrock oynayıp hem bunları yapabiliyorsan ne mutlu sana ...

Zaten bunları yapmanız gerekiyor. Ama forumda görevli olupta "oyunu bırakın" demek bana göre doğru değil.
(09-23-2011 10:30 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(09-22-2011 07:25 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]

Zaten bunları yapmanız gerekiyor. Ama forumda görevli olupta "oyunu bırakın" demek bana göre doğru değil.

Ben size "oyunu bırakın lan manyakmısınız olm" veya başka bir türden argoya kadar varabilecek bir cümle kurupta oyunu bırakın demedim size. Ben sadece warrock oynuyorsunuz para veriyorsunuz ama G1'in size yaptığı vaatler şeyler vs oyuna hiç bir zaman yakışamayan gm'ler sizin bütün itemlerinizi bir hamlede siliyorlar ve hala warrock oynamaya devam edeceksiniz.

Sen bu zihniyetle yaklaşıyorsan bana göre gözümde donuna kadarda olsa ben para kaybetmeye devam edeceğim gibi bir şey çıkıyor bu durumdan.

Ayrıca fark ettiysen konu başlığında nasihat var. ben okumanın ne kadar önemli olduğunu ve elinizde imkanınız varsa warrock'ı bırakın dersleriniz ve okullarınız daha önemli. Daha sonra warrock'mı oynarsınız başka oyunmu oynarsınız bilemem. Sonra warrock oynamaktan o uçurum kenarına gelincede warrock oynamasaydım keşke çalışsaydım diyeceksiniz o zamanda bu pişmanlıklar peşinizi bırakmayacak ben bunu vurgulamaya çalışıyorum ama ancak birilerine battım gene ya onları Allah'a havale ediyorum.

Benim gibi düşünen arkadaşlarıma hayatlarında sonsuz başarılar ve geleceklerinin çok parlak olmasını dilerim. İlerde inşallah istedikleri mevkiye varırlar.
senin gibi düşünmeyenler başarısızmı olsun yani ?
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler