(09-22-2011 05:12 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ] (09-22-2011 05:06 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Ancak; Kural 4-) Mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmayınız.
Tamamı değil fark ettiyseniz
Açıklamayı normal yazıyla yaptım
açıklamayı normal yazıp,asıl üstüne basa basa vurgulamak istediklerini büyük ve renkli yazmış,iyi yapmış. anlamayan çok oluyo çünkü takmadan geçiyolar...
itemlerin silincek ve o oyuna devam edicem

Bak mesela ben bu yaz çalışmadım War Rock oynadım ama şimdi oynamıyorum ve aklıma da gelmiyor çünkü okulum var ve forumdan bile uzağım daha da uzak kalacam. He oynamam değil oynarım ama nasıl oynarım orası meçhul işte tatillerde ancak oynarım.Senin buraya yazdıklarını okudum ve bazı şeyler saçma geldi çoğu kişi biliyor bu oyunun hayatımızı kurtarmıyacağını ve derslerinde başarısız olacağını bu yüzden bazı kişiler bırakıyor bazı kişilerinde hayat umurlarında olmadığı için oynamaya devam ediyor ki saygı duyarım buna.
Meslek konusu açmışsın meslek konusunda herkes şüpheli ben daha 3-4 yıldır hangi mesleği seçeceğimi düşünemedim. Bu devirde üniversite okumakta boş artık he tabi tıp, hukuk, polislik, askeri okullar hariç ve herkeste bunlara yükleniyor bu yüzden milyonlarca kişi işsiz kalıyor ve bunu bizim başımızdakiler düşünmüyor somalideki açları düşünmek yerine türkiyedeki açları ve okumuş insanları biraz olsun düşünseler bu şekilde olmaz ve millet boş olduğu için oyuna sarıyor devamlı bunu da çok görmemek lazım.
Yani kimse kimseye karışamaz kimse kimseye laf diyemez bu yüzden. Benim düşüncem budur arkadaş keyfim değil mi istersem milyar yatırırım başkasını ilgilendirmez bu
Seninde dediğin gibi ''KİMSE SİLAH ZORUYLA OYNAMIYOR''
Bu yüzden sen kimseyi oyunu bırakmaya teşvik edemezsin.Gelin oyunu bırakın diye bir çağrı kimseye yapamazsın!
Sen kimseye Warrocku bırakıp dersine çalış diyemezsin!Bence buna herkezi teşvik edipte konu açmaya gerek yok...
(09-22-2011 05:54 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Seninde dediğin gibi ''KİMSE SİLAH ZORUYLA OYNAMIYOR''
Bu yüzden sen kimseyi oyunu bırakmaya teşvik edemezsin.Gelin oyunu bırakın diye bir çağrı kimseye yapamazsın!
Sen kimseye Warrocku bırakıp dersine çalış diyemezsin!Bence buna herkezi teşvik edipte konu açmaya gerek yok...
Burdaki teşvik değil aslında biraz yol yakınken dön demek istiyor,uyarmaya çalışıyor,ben/biz çektim/çektik sende çekme başın yanmadan bırak demek istiyor.Kötümü yapıyor ?
Bence bunu senin böyle yorumlaman yanlış geldi bana.
(09-22-2011 05:57 PM)Serkan K. Yazılan: [ -> ] (09-22-2011 05:54 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Seninde dediğin gibi ''KİMSE SİLAH ZORUYLA OYNAMIYOR''
Burdaki teşvik değil aslında biraz yol yakınken dön demek istiyor,uyarmaya çalışıyor,ben/biz çektim/çektik sende çekme başın yanmadan bırak demek istiyor.Kötümü yapıyor ?
Bence bunu senin böyle yorumlaman yanlış geldi bana.
bencede ben ettim siz etmeyin diyor
Bence çok haklı bu oyunlar sadece Warrock değil diğer oyunlarda derslerimi olumsuz anlamda çok kötü etkiledi.Lise 1 de 1.dönem 5 zayıf varken 2.dönem Warrock oynamadım sınıfı zayıfsız geçtim.
Burada asıl önemli olan husus, anne ve babanın sana kızmasının -senin gelecekte iyi bir mevkiye gelmen için- olduğunu anlamandır. Bunu anlayabildiysen Warrock'u da bırakırsın, dersaneye de gidersin, günde 8-10 saat de çalışırsın ve iyi bir üniversite de kazanırsın. Ben şu an Fen-Ed. Fak. Matemetik bölümü okuyorum, Warrock oynamasaydım belki Eğitim matematik veya daha iyi bir üniversite kazanırdım, Warrock'un sınavdaki başarımı olumsuz etkilediği kesin. Warrock veya başka online oyunlar kesinlikle bağımlılık yapıyor ve oyuna başlayıp belli bir yere geldikten sonra oyunu bırakmak çok zor oluyor. Size tavsiyem bu tarz oyunlara sadece tatil günlerinizde zaman ayırın, diğer günlerde derslerinizle ilgilenin ki benim gibi sonradan pişman olup dert yanmayın. İş işten geçmeden uyanın, unutmayın ki zararın neresinden dönerseniz kardır...
(09-22-2011 06:35 PM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Bence çok haklı bu oyunlar sadece Warrock değil diğer oyunlarda derslerimi olumsuz anlamda çok kötü etkiledi.Lise 1 de 1.dönem 5 zayıf varken 2.dönem Warrock oynamadım sınıfı zayıfsız geçtim.
O kişiyle alakalı birşey. Lise 1'deyken knight online oynuyordum ilk dönem 6 zayıf varken ikinci dönem direk geçtim ki oyunu falan bırakmadan. Ondan sonra knightı bıraktım başka oyunlar oynamaya başladım lise 3 hariç 1 zayıf bile gelmedi ki evde olduğum zamanlar bilgisayar başından kalkmamama rağmen. Lise 3'teyken gelmesinin sebebiyse deslere girmememdi.
Verdigimiz paraya harcadığımız emeğe yazık Genede siz bilirsiniz