Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Bilgisayarım Kasma Yapıyor Yardım!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar Yeni Bir Bilgisayar Aldım.Oyunda Acayip Derecede Kasma Yapmaya Başladı Son 1 Haftadır.. Bunun Nedeni Nedir İnternetten Kaynaklanabilir mi? Bu Ay Sınırsıza Geçirdim Ama Ayın 1inden İtibaren Geçerli Şuanda kotayı Aştım Bundan Kaynaklanırmı? Oyunda Genel İtibariyle Ping Yok.
Bilgisayarımın Markası
DELL İNSPİRON N5010
[Resim: hc130915146046.jpg]
ÖZELLİKLERİ
[Resim: 1627.jpg]

Yardımcı Olursanız Sevinirim Şimdiden Teşekkür Ederim...
wrksaribey
Oyunda gereksiz bir kasma var bilgisayarınla alakası yok.
Herkestemi War Yani Adam Görünce Ani Sapıtmalar?
Benim sistemde gayet yeterli olmasına rağmen 16lıkta kasma oluyor bazen.
O laptopun ekran kartı pek güçlü değil ama kascağını sanmıyorum yinede.
Zaten Son 1 Haftaya Kadar Bişey Yoktu Kasma Yapmaya Başladı Bugün Format Attırdım Eskisinden İyi Ama Yine de Kasma Yapıyor. Bazıları Modemden Kaynaklanabileceğini ve Port Açmam Gerektiğini Söylüyor Doğrumudur?
oyundaki kasmalar internet bağlantılarınla alakası olmayan bir durum.

oyundaki kasmalar senin sistem özelliklerine ve bilgisayarında yüklü olan bazı programlardan kaynaklanabilir.bilgisayarının özelliklerine baktım gayet iyi warrock gibi bir oyunu en kaliteli grafik ayarlayıp hiç kasmadan oynaman lazım bence bilgisayarında yüklü olan bazı programlar oyunda kasmana neden oluyor oyuna girerken tüm programları antivürüsü falan kapatmanı öneririm birde öyle dene.
Her Şeyi Kapatıp Yaptım Hocam Olmuyor Format Attırdım Yeni Oda İşe Yaramadı En Düşük Ayarda Hatta 800x600de Bile Kasma Yapıyor Yav Şunu Bilen Bir Allah Dostu Yok Mu? Kafayı Yemek Üzereyimmmmmmmm.......
Oyundaki kasmaların bilgisayarından kaynaklanmıyor bencede.. Bilgisayarından desek son bir haftadır çoğu kişinin bilgisayarımı birden sorun çıkarmaya başladı ?

Bende 1 haftadır bu kasma yüzünden oyuna giremiyorum.
Benin oyunda en ufak bir kasma yok genel bir sorun değil sorun senden kaynaklanıyor
16 lıklarda hafif kasıyor 8 liklerde tık yok victory.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler