Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Bilgisayarım Kasma Yapıyor Yardım!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
benim özelliklere göre kasma olmaması lazım
(09-20-2011 02:00 PM)crazyfb Yazılan: [ -> ]Amd chipset 4 çekirdekli işlemci (3.20 GH), 4 gb (2x2) ram (hyper-x), 1 gb ekran kartı (ati hd 5800)... Hafif kasma yapıyor, patch gelmeden önce hiçbir sorun olmadan isterse 16 kişi m14 atsın, yine tek bir kasılma, ekranda gecikme olmuyordu. Patch geldikten sonra neden kasmaya başladı ? Bir arkadaşımız yada yetkili birisi bana açıklasın lütfen o zaman. Sorun patch sorunudur. Bazı arkadaslarımızda kasmaması anormal bi durumdur ya da ufak bi ihtimal port ile alakalı bir durumdur.

Bu kadar Yorumun Arasında En Tatmin Edicisi...
Konu Çözülemiyor Vur Kilidi Admin Bu Gecede Kasacak Ss.gif
Gamefirst forumdada yazdığımda biri tutturdu gamebooster ilede kasarsa işlemci,ram,ekran kartı, anakart değiştir diye..
Oldu.. COD Blackops'u, Battlefield Bad Company 2'yi sorunsuz çalıştıran bilgisayarı bu kasma sorunu yüzünden değiştiricem..
En iyisi sorun düzelene kadar beklemek Smile
bence bilgisayarlara alakası uok kasmaların .s
Arkadaşlar yeter artık bilgisayarınızın warrockta kasmasının sebebi patch'ten dolayı Bilgisayarlarınız zayıf değil warrock için fazla bile kasıyorsa bu patch'ten yüzünden ve genel sorun.


Böyle konular açılmasın artık Ss.gif
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler