Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kendinize iyi bakın :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Evet sıcak sohbetlerin tek adersi warrockun en iyi forumu ve içlerindeki güzel ve elit üyeler tabi bu yağcılığı rep atmanız için yapıyorum Smile forum kaydım geçen seneden beri var fakat bir foruma tutunmaya karar verdiğimde burayı seçtim iyikide seçtim sizin gibi insanları tanıdım iyisiylede kötüsüylede vs vs.. ama bu forumda beni seven arkadaşlar kim bunlar İbrahim,Metin,Burak,Furkan,Can Doğan,Kutay,Berkay(Warrock Röportaj Big Grin) ve abilerim Can ve Semih her ne kadar oyunda abi olduğumu belli etmesemde abimsiniz kavga oluğunda çağıracağım ilk kişilersiniz Big Grin ve uwc klanındaki arkadaşlarım elimden geldiğince küçüklerime abilik yaptığımı sanıyorum sayenizde bu yazda bayağı şen şakrak geçti ama her güzel şeyin bir sonu vardır sonuna geldik işte hesabımı level atlattığım gün oyuna ara verecektim öylede oldu zaten hepinizi çok seviyorum ve hesabımı kimseye vermedim bilgilerini değiştirdim sakata gelmeyelim diye değiştirdim hesaba kimse girmeyecek can dışında arada ben gireceğim geldiğimdede inşallah bu ortamı bulurum sizi özleyeceğim Smile

Mete Han EROĞLU
Bak bak beni kastetmemek için parantez içinde warrock röportaj yazmış Sad
2 berkay yazmıştım silinmiş Smile
kendine iyi bak mete Allaha emanet ol hafta sonları görüşmek üzere unutmayız gözun arkada kalmasın sakın ıstesekde unutulmassınBig Grin
SEni çok özlüyceğim Mete.Şunu unutmaki sen bizle beraber olmasanda kalbimizde olcaksın.Arada foruma girmeyi unutma.

Bide ö.m'den tel numaranı verde her ihtimale karşı bulunsun.Ararım seni arada sırada kankam Smile DOST
sıcak sohbetlerin tek adresi warrocktr Smile Giderayak ban yicen lan Smile Sende kendine iyi bak dostum DOST
Özlettirme kendini arada bir ugra foruma.DOST
(09-17-2011 03:34 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]2 berkay yazmıştım silinmiş Smile

Hadi ordan yalancı =) Oyuna ara vermekle çok iyi yaptı bu arada inşallah yavaş yavaş bırakırsın senin iyiliğin için victory.gif
Kendine iyi bak Mete Abi DOST
Haydi beyler pamuk eller cebe;
Meteyi +rep yağmuruna tutalım gidiş anısına Smile

İlk +3 benden bakalım çıkcak mı..=D
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler