Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kendinize iyi bakın :)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3

Burak Kandöker

Nereye naaaann pintii retail aldınız kod vermediniz millete =D
benden -3 cok degerlı bır kardesımBig Grin
(09-17-2011 03:43 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Nereye naaaann pintii retail aldınız kod vermediniz millete =D

Sende g1 mod oldun bi kıyagını göremedik Smile
(09-17-2011 03:45 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]
(09-17-2011 03:43 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]Nereye naaaann pintii retail aldınız kod vermediniz millete =D

Sende g1 mod oldun bi kıyagını göremedik Smile

aynen abi retaili aldım kodu forumda dağıttım Big Grin link veriyim istersen senin bi kıyağını göremedik özellikle geçen hatırlatırım ^^

ayrıca ibo gönlünden ne geçerse verme istersen kardeşim Big Grin
hayatında basarılar!
Yavrum kendine çok iyi bak Smile Ben buralardayım, geldiğinde tekrar oynarız Smile hesabında bana emanet Smile
Metecim seni seviyorum kendine iyi bak Allaha emanetsin, umarım istediğin gibi üniversiteyi kazanırsın da güzel bi hayatın olur dualarım tüm insalığa diyeyim sadece sana değil Big Grin Ben de giremiyorum işte kaçıcam yarın, foruma girerim arada belki burdan muhabbetimize az da olsa devam ederiz. Hadi eyvallah kendine çoook dikkat et yoksa kırarım kafanı Big Grin Big Grin Daha sonra m14 flash ammo kasmaya devam Big Grin
kendine iyi bak
Kendine iyi bak kardeşim yolun açık olsun okul hayatında başarılar diliyorum Allah'a emanet ol Smile
Allah'a emanet... devamını boşver Big Grin Kendine iyi bak Mete H.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler