Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Conturas
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben geniş alanda uçak sürmeye karar verdim ama uçak sürme hakkında bir kaç şey sormak istiyorum sizlere - Uçağı hangi kamerada sürüyorsunuz ? - Siz ne kadar bir sürede öğrendiniz uçak sürmeyi sorularım bunlar şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar. İyi Forumlar..
Ben takılmalık sürerdim , zor değil . 2 Kere V ye basıp kullanıyordum , elin birkaç güne alışır . Parmağım hep shiftte kilitlenme için , WASD Mouse ile de kontrolü sağlıyordum , denge de senin eline kalmış bir şey.
(09-17-2011 01:33 AM)Infinity Yazılan: [ -> ]Ben takılmalık sürerdim , zor değil . 2 Kere V ye basıp kullanıyordum , elin birkaç güne alışır . Parmağım hep shiftte kilitlenme için , WASD Mouse ile de kontrolü sağlıyordum , denge de senin eline kalmış bir şey.

Kardeşim sürüyorum kitleniyorum adamı vuramıyorum işte manevra yapıyor hemen arkama geçiyor Smile
(09-17-2011 01:37 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]
(09-17-2011 01:33 AM)Infinity Yazılan: [ -> ]Ben takılmalık sürerdim , zor değil . 2 Kere V ye basıp kullanıyordum , elin birkaç güne alışır . Parmağım hep shiftte kilitlenme için , WASD Mouse ile de kontrolü sağlıyordum , denge de senin eline kalmış bir şey.

Kardeşim sürüyorum kitleniyorum adamı vuramıyorum işte manevra yapıyor hemen arkama geçiyor Smile

Zamanla öğrenirsin işte ne zaman öğrenirim dersen bu senin günlük ne kadar oynadığına ne kadar pratik yaptığına bağlıdır ben 2-3 günde bir 1 saatliğine falan girdim yaklaşık 1-2 ayda elim pratik yapmaya başladı manevralar falan iyi yapıyorum ama pro diyemem kendime zaten o kadarda çok sevmiyorum hergün en az 3-4 saat oynasan 1-2 ayda pro olursun Smile
(09-17-2011 01:41 AM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ]
(09-17-2011 01:37 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]

Zamanla öğrenirsin işte ne zaman öğrenirim dersen bu senin günlük ne kadar oynadığına ne kadar pratik yaptığına bağlıdır ben 2-3 günde bir 1 saatliğine falan girdim yaklaşık 1-2 ayda elim pratik yapmaya başladı manevralar falan iyi yapıyorum ama pro diyemem kendime zaten o kadarda çok sevmiyorum hergün en az 3-4 saat oynasan 1-2 ayda pro olursun Smile

Ne diyorsun kardeş ay mı ? Big Grin
Öncelikle şunu söyleyelim uçak kullanmak helikoptere göre çok daha basit. Bende kendim öğrendim zaten doğuştanmıdır bilemem hemen kavradım. Öncelikle hocam 2 kere v'ye basın infinity'ninde dediği gibi elinizin sürekli shiftte olmasına gerek yok. Uçağı çok uzaktan gördüğünüz an yanına yaklaşana kadar ve patlatana kadar basılı tutabilirsiniz.

Daha sonra uçağın kitlenme mesafesi uzaktan mümkündür. Yani uçağa yaklaşmadan çok uzaktan kilitlenebiliyorsanız kilitlenin. Çünkü uzaktan kitlendiğinizde uçak istediği kadar manevra yaparak kaçmaya çalışsın siz menzilinde olursunuz. Eğer rutin bir bölgede uçağı yakaladıysanız hızınızı yavaşlatarak bile onu çok daha iyi yakalarsınız.

Ve daha sonra rakip uçağın eğer siz bir kaç füze attıysanız ve manevra yaparak kaçtıysa sizde onun kaçtığı yönün aksine manevra yapın böylece 180 derece dönüş sağlandıktan sonra tekrar sizin menzilinize girme ihtimali çok yüksek olacaktır.

Bir diğer önerim ise rakip uçağın seviyesinin üstünde olun. Örneğin çok yukarı çıkıp kartal dalışı yaparakta çok güzel avlayabilirsiniz.

Mouse kontrolü ise uçakta çok daha zordur çünkü bazen uçağı istediğimizi pozisyona getiremeyiz yani uçağa kilitlenip arkasından füzeleri gönderirken o kontrol zordur. Bazende duruma göre uçak çok fazla inip kalkma yapabiliyor. Bu sizin mouse hakimiyetiniz ve becerinize kalmış birşey

Yardımcı olabildiysem ne mutlu beyfendi
(09-17-2011 01:53 AM)metalboy95 Yazılan: [ -> ]Öncelikle şunu söyleyelim uçak kullanmak helikoptere göre çok daha basit. Bende kendim öğrendim zaten doğuştanmıdır bilemem hemen kavradım. Öncelikle hocam 2 kere v'ye basın infinity'ninde dediği gibi elinizin sürekli shiftte olmasına gerek yok. Uçağı çok uzaktan gördüğünüz an yanına yaklaşana kadar ve patlatana kadar basılı tutabilirsiniz.

Daha sonra uçağın kitlenme mesafesi uzaktan mümkündür. Yani uçağa yaklaşmadan çok uzaktan kilitlenebiliyorsanız kilitlenin. Çünkü uzaktan kitlendiğinizde uçak istediği kadar manevra yaparak kaçmaya çalışsın siz menzilinde olursunuz. Eğer rutin bir bölgede uçağı yakaladıysanız hızınızı yavaşlatarak bile onu çok daha iyi yakalarsınız.

Ve daha sonra rakip uçağın eğer siz bir kaç füze attıysanız ve manevra yaparak kaçtıysa sizde onun kaçtığı yönün aksine manevra yapın böylece 180 derece dönüş sağlandıktan sonra tekrar sizin menzilinize girme ihtimali çok yüksek olacaktır.

Bir diğer önerim ise rakip uçağın seviyesinin üstünde olun. Örneğin çok yukarı çıkıp kartal dalışı yaparakta çok güzel avlayabilirsiniz.

Mouse kontrolü ise uçakta çok daha zordur çünkü bazen uçağı istediğimizi pozisyona getiremeyiz yani uçağa kilitlenip arkasından füzeleri gönderirken o kontrol zordur. Bazende duruma göre uçak çok fazla inip kalkma yapabiliyor. Bu sizin mouse hakimiyetiniz ve becerinize kalmış birşey

Yardımcı olabildiysem ne mutlu beyfendi

Teşekkür ederim kardeşim çok yardımcı oldun Smile
Ben uçağa binerim.Hiç birşeye basmadan adam öldürmeden onların baseye uçarım ondan sonrada inişimi yaparım.Uçak benim için bundan öteye gidemiyor =D

Bakın şunuda söylüyüm;Benden iyi iniş yapan kimse yoktur :=)
(09-17-2011 08:06 AM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Ben uçağa binerim.Hiç birşeye basmadan adam öldürmeden onların baseye uçarım ondan sonrada inişimi yaparım.Uçak benim için bundan öteye gidemiyor =D

Bakın şunuda söylüyüm;Benden iyi iniş yapan kimse yoktur :=)

Kusura bakma ama senin gibilere sağlam küfür ediyorum(içimden) Big Grin

Özellikle Engrene'deki sınırlı sayıda uçağı boş yere harcıyorlar. Savaş uçakları ulaşım için değil, taaruz için yapılmıştır.
valla Ozan vardı bu sitede bana biraz ögretti Smile suan cogu kisiden daha iyiyim ! Tongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler