Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Röportajları (1) (fredy505)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(09-16-2011 06:19 PM)SerkanErsoy Yazılan: [ -> ]
(09-16-2011 06:09 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]
(09-16-2011 06:05 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(09-16-2011 05:54 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Yalnız sonda Warrock Türkiye hakkında ki görüşlerine yarıldım Big Grin
Video'nun sadece sonunu izledim, zaten yetti...

Yarıldım resmen =)

Ne kadar boş konu varsa burdaymış Topal bu konuyuda onların arasına ekleyebiliriz demekkiBig Grin

Bence direk Fredy505'i " Boş Konu'lara " ekleyelim...
0 ( Sıfır ) etkisiz elamanı olsun forumun Big Grin

Çöpe atın daha iyi olur Big Grin

Yok hayatta olmaz. Biz boş konuları ön plana çıkartan bir forummuşuz Big Grin
Çekimler stüdyo yada başka kapalı alanda daha iyi olur. Bide kamera ayaklı, sabit kamera olsa tam olacak. Bu arada fredy505 bu forumdan değil ama röportajı yapılıyor Big Grin
Herkes evde yada dışarda böyle amatör video çekebilir.Malzemeler; 1 adet kız 1 adet ceptelefonu yada el kamerası 1 adet warrock oyuncusu videonun sonunada isminizin sonuna prodüction yazın oldu bitti.Big Grin
Bilal abi bi' gün bizde çekelim.Senle röportaj yaparız.Haa kız lazım.Olsun Mehmet abi var. Peruk takar Big Grin
fredy505 bizim forumda mı ? Forumdaysa nicki ne ? Bizim forumda değilse boş konuları nerden biliyor ? Şimdi pasta işine de girerdim de boşverin .
Süper olmuş.Şuan yarsını izledim işim olduğu için birazdan full yeniden izliycem!
Orası neresi öyle güzel bir yere benziyor.
(09-16-2011 07:44 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Orası neresi öyle güzel bir yere benziyor.

Forum İstanbul'un en üst katı
Arkada burger king var reklama girmiş Big Grin
İlk röportajları olduğu için çok görmeyin arkadaşlara + ben warrocktaki tüm terimlere genelde okunduğu gibi hitap ediyorum onlarda benim gibi demek ki. İlk röportaj'a göre gayet başarılı, kıskanmayın Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler