Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Röportajları (1) (fredy505)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Warrock Türkiye ile ilgili sorular derken bizi kastettiğini sanmıyorum =D
(09-16-2011 05:54 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Yalnız sonda Warrock Türkiye hakkında ki görüşlerine yarıldım Big Grin
Video'nun sadece sonunu izledim, zaten yetti...

Yarıldım resmen =)

Ne kadar boş konu varsa burdaymış Topal bu konuyuda onların arasına ekleyebiliriz demekkiBig Grin
(09-16-2011 06:04 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Warrock Türkiye ile ilgili sorular derken bizi kastettiğini sanmıyorum =D

Kamera arkasını atacağım onu izleyince kimi kastettiğini anlarsın Big Grin
(09-16-2011 06:05 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]
(09-16-2011 05:54 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Yalnız sonda Warrock Türkiye hakkında ki görüşlerine yarıldım Big Grin

Yarıldım resmen =)

Ne kadar boş konu varsa burdaymış Topal bu konuyuda onların arasına ekleyebiliriz demekkiBig Grin

Bence direk Fredy505'i " Boş Konu'lara " ekleyelim...
0 ( Sıfır ) etkisiz elamanı olsun forumun Big Grin
Güzel başarılı bir çalışma olmuş daha sessiz bir ortamda çekim yapılsaymış daha güzel olurmuş ve arkadaşımızın WarrockTR hakkındaki düşüncesini olumsuz buldum. ARTİST

Bir sonraki çalışmanızı sakin sessiz bir ortamda yaparsanız üyelerden tam not alırsınız Wink

Burak Kandöker

Yanlış anlaşılma varmış sakin Dipsizzz
(09-16-2011 06:09 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]
(09-16-2011 06:05 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ]

Yarıldım resmen =)

Bence direk Fredy505'i " Boş Konu'lara " ekleyelim...
0 ( Sıfır ) etkisiz elamanı olsun forumun Big Grin

Çöpe atın daha iyi olur Big Grin
(09-16-2011 05:38 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]
(09-16-2011 05:33 PM)Burak Kandöker Yazılan: [ -> ]
(09-16-2011 05:29 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Berkay bu kızdan kurtulduğun iyi oldu. ARTİST

Nihahah niye öyle söyledin =D

Videoyuyu açtığım gibi kapattım.Ses ürküttü beni.Bir sonraki röportajı izliyecem inşallah.

Ses konusunda yalnız değilim anlaşılan Smile
WarRock hakkında röportajınız güzel olmuş tebrik ederim tek hatanız var sesli bir ortamda çekmişsiniz bir dahakine böyle küçük hatalar yapmamanız dileklerimle Smile
Bence bu röportajları büyük çaplı buluşmalarda yani WarRockTR'nin düzenlediği adeks te olan buluşmalarda buluşmaya katılan herkesle röportaj yapılabilir daha iyi verim alınır
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
Referans Adresler