Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: The Walking Dead izlemenin yan etkileri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Saçmalamayın beyler uyanın dünyadayız, onlar filmlerde olur.
Bilmiyorduk saol :)Gercek hayata olmuyo dıye fılımde ızlemeyelım ozaman
2~ Bazen insanları zombi olarak hayal edip, öldüresim geliyor

Sakin ol şampiyon Smile
2.sezon Ekimin 16'sında başlıyor.Bu diziyi izledikten sonra en büyük hayalim böyle birşeyi yaşamak oldu.Düşünsenize az bi insan kalmış herkes zombi.Bi uyanıyosunuz hastanedesiniz. İstediğin arabayı al marketlere gir istediğin kadar gez uçak al süper birşey lan .

İlerde kafayı yersem böyle bir virüs üretmeye çalışacam.
(09-14-2011 08:58 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]2.sezon Ekimin 16'sında başlıyor.Bu diziyi izledikten sonra en büyük hayalim böyle birşeyi yaşamak oldu.Düşünsenize az bi insan kalmış herkes zombi.Bi uyanıyosunuz hastanedesiniz. İstediğin arabayı al marketlere gir istediğin kadar gez uçak al süper birşey lan .

Im legend filminden etkilenmişsin Smile
Oynadığımız oyunlardan , izlediğimiz filmlerden hangimiz etkilenmiyoruz ki Big Grin
(09-14-2011 09:03 PM)MustafaKahramanoğlu Yazılan: [ -> ]
(09-14-2011 08:58 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]2.sezon Ekimin 16'sında başlıyor.Bu diziyi izledikten sonra en büyük hayalim böyle birşeyi yaşamak oldu.Düşünsenize az bi insan kalmış herkes zombi.Bi uyanıyosunuz hastanedesiniz. İstediğin arabayı al marketlere gir istediğin kadar gez uçak al süper birşey lan .

Im legend filminden etkilenmişsin Smile

İzlemedim beyfendi
Bence izle Batuhan Big Grin Baya bi etkilenirsin Smile
Ben bu filmi nasıl izlemedim Angry İndiriyorum maçtan sonra izlicem.

[Resim: refinediamlegendavisnap.png]

Beni bitiren şey.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler