Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: The Walking Dead izlemenin yan etkileri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: Male-Walker-760.jpg]

The Walking Dead fanları oldukça fazlalaştı. Arkadaşlarıma ve yakınımdaki insanlara "The Walking Dead" izlemeye başladığından beri hayatında bir değişiklik oldu mu ? diye sorduğumda genel olarak aldığım cevaplar şöyle;

1~ Dışarı çıktığımda keşke herkes zombi olsa da kaçsam buralardan gibi düşünceler kapılıyorum.

2~ Bazen insanları zombi olarak hayal edip, öldüresim geliyor

3~ Arkadaşlarımla herkes zombi olsa ne güzel olur araba alıp gideriz buralardan gibi muhabbete giriyorum

4~ Gece evde dolaşırken önüme zombi çıktığında ne yapacağımı hayal ediyorum

5~ Herkes zombi olduğunda acaba hangi akrabalarım ve arkadaşlarım uyanıklık edipte kaçar diyorum bazen

arada bir bende düşünüyorum yani giderim istediğim gibi gezerim ama biraz sıkıyo Big Grin ayrıca 2.sezon ekim gibi başlayacakmış

ve burdada 2. sezondan bazı fotoğraflar var Smile
Vay be adam kapılmış gitmiş Smile
Yeni sozunu sabırsızlıkla beklıyorum.
Güzel dizi ama ilk sezonu neden 7 bölümdü bence çok az.
ilk sezonu Türkiyede yayınlamaya başladığında izledim internetten 1 günde bitirdim zaten 2. sezon ekimde diye biliyorum sabırsızlıkla bekliyorum
Hepsi doğru bazen bende de oluyor Big Grin
İyi hoş ama buna wd izlemenin yan etkileri diyemeyiz bence çünkü sonuçta bu senin hayalgücün düşüncelerin vs. Sonuçta eminimki bu düşüncelerin sürekli olarak gerçekleşmiyordur ve bunları normal hayatta uygulamıyorsundur Smile
(09-14-2011 06:07 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]Güzel dizi ama ilk sezonu neden 7 bölümdü bence çok az.

ilk sezon 6 bölümdü bu sezonda onun gibi birşey olcak ama böyle bir dizi film kalitesinde çekiliyor ve o makyajlar sahneler zor çekiliyor bu yüzden az bölüm yapıyorlar 2. sezondan sonra sanırım biraz ara vericekler yada spartacus tu o karıştırdım Big Grin
haftasonu 1. sezonu internetten izliyim Big Grin
Saçmalamayın beyler uyanın dünyadayız, onlar filmlerde olur.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler