Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2012'den sonraki muhtemel Harita
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
http://ramtha.com/emailers/2011/0909_MAP/online.html

Avrupanın nerdeyse tamamı yok olmuş. Türkiyedende Ege ve Akdeniz gitmiş. 2012'den sonra Dünyada çok büyük olaylar ve felaket iklim değişikliğine inanan bi araştırmacı adını unuttum bu haritayı çizmiş.

Avrupanın yok olmasına sevinirim ama Türkiyenin en güzel bölgelerinin gitmesi çok kötü olur
Neden Avrupa yok olsun ki? Avrupa yok olmasın, hayır olmasın.
(09-11-2011 09:08 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Neden Avrupa yok olsun ki? Avrupa yok olmasın, hayır olmasın.

Sen gavurların kökünün çürümesinden memnun kalmazmısın.?
(09-11-2011 09:08 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Neden Avrupa yok olsun ki? Avrupa yok olmasın, hayır olmasın.

Kendim yıllardır avrupayı özenir avrupalı bir ailenin çocuğu olsaydım keşke diyip ah çekerdim. Bu yüzden batıcılık ve modern felsefeyi benimsiyorum ama bu avrupa birliği bize iyi niyetle güzellikle ve sıkı sıkı bağlarla yaklaşmadığı için onlarda bizden nefret ettiriyorlar kendini. Yoksa avrupanın yüz yıllardır olan gelişmelerine hayran kalmamak mümkün mü ? Smile
Bende hep amerikalı olmak isterdim eskiden hep amerikalı olsaydım diye oflanırdım Smile
Ya hiçbir yer yok olmasın ege de akdenizde avrupa'da kalsın
elhamdüllillah türk doğdum özümden kültürümden memnunum allaha şükürler olsun türk doğdum türk öleceğim gerisi beni ırgalamazWink
neye dayanarak böyle bi harita yapmış merak ettim
(09-11-2011 09:11 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]

Sen gavurların kökünün çürümesinden memnun kalmazmısın.?

Irkçı olmamalısın m045.gif
Senin o gavur dediğin adamlar üstüne başına giydiğin şeyleri hatta haberleşmeni sağlayan telefonu yapıyor Furkan'cım Smile. Bak bakalım bir ambargo uygulasalar ne oluyor..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler