09-11-2011, 10:50 PM
09-11-2011, 10:50 PM
09-11-2011, 11:04 PM
abi eğer harita buysa biz niye öss derdiyle kendimizi yedik 

09-11-2011, 11:14 PM
(09-11-2011 10:41 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Senin o gavur dediğin adamlar üstüne başına giydiğin şeyleri hatta haberleşmeni sağlayan telefonu yapıyor Furkan'cım. Bak bakalım bir ambargo uygulasalar ne oluyor..
Silah alırım avrupaya gider o isveçli adamın müslümanlara yaptığını ben onlara rpg famas+m249 la yaparım görürler onlar ambargoyu :=)
(09-11-2011 10:25 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ](09-11-2011 09:11 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ](09-11-2011 09:08 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Neden Avrupa yok olsun ki? Avrupa yok olmasın, hayır olmasın.
Sen gavurların kökünün çürümesinden memnun kalmazmısın.?
Irkçı olmamalısın
Sen o amerikan **lerinin IRAKTAKİ müslümanlara ne yaptığını unuttun heralde.?Sen heralde İSRAİL'İN GAZZE'ye düzenlediği hava harekatlarını unutun heralde.?Sen o 2 yaşındaki çocukların feryat seslerini unuttun heralde.?Eğer benim yaptığım ırkçılıksa onların YAPTIĞI NE PEKİ?
SEN GEÇMİŞ YILLARDAKİ Fransa,İtalya,İngiltere vs ülkelerin müslüman afrika ülkelerini sömürdüğünü unuttun heralde.?
09-11-2011, 11:23 PM
Hiçbirşey olmaz merak etmeyin bu adam neye dayanarak çizmiş o haritayı,bu saçmalığa inananlar varmı bilmiyorum madem 2012 dananın kuyruğunun koptuğu gün ben niye kendimi yırttım bu sene sınavlarda neyin çabası bu yok gelecekmiş falan.Oturayım belkeyim evde 1 sene içinmi gelecek dediğim ?
Saçmalık,birkaç kişinin can sıkıntısından ne yapacaklarını şaşırdıkları sırada ortaya çıkmış bir şey bu 2012.
Saçmalık,birkaç kişinin can sıkıntısından ne yapacaklarını şaşırdıkları sırada ortaya çıkmış bir şey bu 2012.
09-11-2011, 11:23 PM
09-11-2011, 11:24 PM
türk doğar türk ölürüm 

09-11-2011, 11:28 PM
(09-11-2011 11:14 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ](09-11-2011 10:41 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Senin o gavur dediğin adamlar üstüne başına giydiğin şeyleri hatta haberleşmeni sağlayan telefonu yapıyor Furkan'cım. Bak bakalım bir ambargo uygulasalar ne oluyor..
Silah alırım avrupaya gider o isveçli adamın müslümanlara yaptığını ben onlara rpg famas+m249 la yaparım görürler onlar ambargoyu :=)
(09-11-2011 10:25 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ](09-11-2011 09:11 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ](09-11-2011 09:08 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Neden Avrupa yok olsun ki? Avrupa yok olmasın, hayır olmasın.
Irkçı olmamalısın
Sen o amerikan **lerinin IRAKTAKİ müslümanlara ne yaptığını unuttun heralde.?Sen heralde İSRAİL'İN GAZZE'ye düzenlediği hava harekatlarını unutun heralde.?Sen o 2 yaşındaki çocukların feryat seslerini unuttun heralde.?Eğer benim yaptığım ırkçılıksa onların YAPTIĞI NE PEKİ?
SEN GEÇMİŞ YILLARDAKİ Fransa,İtalya,İngiltere vs ülkelerin müslüman afrika ülkelerini sömürdüğünü unuttun heralde.?
Savaş her zaman olmuştur bunun aksini söyleyen yalan atmış olur.Her ülke kendi çıkarları için diğer ülkeleri sömürme düşüncesine sahiptir zamanında Osmanlı Devletide topraklarını büyütürken hiçmi savaş yapmadı sanıyorsun hiçmi çocuk ölmedi kadın ölmedi sanıyorsun her savaşta çocuklar ve kadınlar ölmektedir.
Benim demek istediğimi şöyle düşün sen amerikada doğmuş olsaydın yada fransada doğmuş olsaydın şuan orda yaşıyor olsaydın sana gavur deseler ırkçılık yapsalar olurmu sanırım olmaz.
bence daha fazla uzatmaya gerek yok ben diyceğimi dedim okuyanlarda okudu doğru bulan olur yanlış bulan olur saygı duyarım

09-11-2011, 11:43 PM
(09-11-2011 11:28 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ](09-11-2011 11:14 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ](09-11-2011 10:41 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Senin o gavur dediğin adamlar üstüne başına giydiğin şeyleri hatta haberleşmeni sağlayan telefonu yapıyor Furkan'cım. Bak bakalım bir ambargo uygulasalar ne oluyor..
Irkçı olmamalısın
Savaş her zaman olmuştur bunun aksini söyleyen yalan atmış olur.Her ülke kendi çıkarları için diğer ülkeleri sömürme düşüncesine sahiptir zamanında Osmanlı Devletide topraklarını büyütürken hiçmi savaş yapmadı sanıyorsun hiçmi çocuk ölmedi kadın ölmedi sanıyorsun her savaşta çocuklar ve kadınlar ölmektedir.
Benim demek istediğimi şöyle düşün sen amerikada doğmuş olsaydın yada fransada doğmuş olsaydın şuan orda yaşıyor olsaydın sana gavur deseler ırkçılık yapsalar olurmu sanırım olmaz.
bence daha fazla uzatmaya gerek yok ben diyceğimi dedim okuyanlarda okudu doğru bulan olur yanlış bulan olur saygı duyarım
Tabi neyse uzatmaya gerke yok
Önemli olan kardeşlik dostum 
09-12-2011, 12:21 AM
(09-11-2011 11:43 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ](09-11-2011 11:28 PM)NyAnKieS Yazılan: [ -> ](09-11-2011 11:14 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ](09-11-2011 10:41 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Senin o gavur dediğin adamlar üstüne başına giydiğin şeyleri hatta haberleşmeni sağlayan telefonu yapıyor Furkan'cım. Bak bakalım bir ambargo uygulasalar ne oluyor..
Irkçı olmamalısın
Tabi neyse uzatmaya gerke yokÖnemli olan kardeşlik dostum
Kıskançlık ve kin ve açgözlülük olmayasaydı eğer,tüm dünya bir arada ülke kavramına gerek duymadan rahatça yaşabilirirdi bana göre.
09-12-2011, 01:09 AM
Şu olsun bu olmasın diyorsunuz ama bunlar olurken hangimiz yaşıcamız garantisini verebilir söyleyin ?