Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: okul ile item düzeni
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(02-16-2010 05:57 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]Kardeşim hem sbs ye gireceğim diyorsun hem oyun hakkında öneri istiyorsun.Sanırım az kaldı sbs ye.Sana verebileceğim en büyük tavsiye şimdi bilgisayarı kapat ve ders çalış.Smile

Kesinlikle
ders çalışmanın bir nebze faydası olsada her zaman ders çalışmak yararlı degil.Sana hiç çalışma demiyorum ama sadece akşam 8 ve sonrası çalış sadece o zaman aklına tam girer.Günde 25 soru gayet yeterli ben bunları yaparak OKS'de iyi bir puan yaptım sanada öneririm kendini çok sıkma Wink
Bende giriceğim.Ancak hic bir bozukluk yok Smile
(02-16-2010 07:19 PM)Özgün Erdoğan Yazılan: [ -> ]ders çalışmanın bir nebze faydası olsada her zaman ders çalışmak yararlı degil.Sana hiç çalışma demiyorum ama sadece akşam 8 ve sonrası çalış sadece o zaman aklına tam girer.Günde 25 soru gayet yeterli ben bunları yaparak OKS'de iyi bir puan yaptım sanada öneririm kendini çok sıkma Wink

helal olsun arkandayım helal Big Grin
(02-16-2010 07:43 PM)gokhan1200 Yazılan: [ -> ]
(02-16-2010 07:19 PM)Özgün Erdoğan Yazılan: [ -> ]ders çalışmanın bir nebze faydası olsada her zaman ders çalışmak yararlı degil.Sana hiç çalışma demiyorum ama sadece akşam 8 ve sonrası çalış sadece o zaman aklına tam girer.Günde 25 soru gayet yeterli ben bunları yaparak OKS'de iyi bir puan yaptım sanada öneririm kendini çok sıkma Wink

Sakin ve kendinden emin olman önemli ders çalışmakmış onlar boş iş derste dersi dinlediysen gerisi kolay dinlemediysen çalışsan bile bişi yapamazsın SmileSmile
Bencede dogru soyluyorsun.O gunki isledigin derslerden 1'er test cozersen yeterlı olacaktır Smile
(02-16-2010 07:45 PM)Özgün Erdoğan Yazılan: [ -> ]
(02-16-2010 07:43 PM)gokhan1200 Yazılan: [ -> ]

Sakin ve kendinden emin olman önemli ders çalışmakmış onlar boş iş derste dersi dinlediysen gerisi kolay dinlemediysen çalışsan bile bişi yapamazsın SmileSmile
Ders dinlemezse çalışacak birşey olmaz zatenWink
bencede oynama hiç.^^
(02-16-2010 08:16 PM)hamza78 Yazılan: [ -> ]Bencede dogru soyluyorsun.O gunki isledigin derslerden 1'er test cozersen yeterlı olacaktır Smile

Cevahir gibiSmileGünde 1 soru ama ÖSS de kesin çıkcak soruTongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler