Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: okul ile item düzeni
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
beyler bildiğiniz gibi okullar açıldı ve sınavlar başladı bende tabi 15 tatil öncesi her itemden doldurmuştum flash olsun exp arttırıcı olsun şimdi bildiğiniz gibi okul varken çok online olamıyorum yani bir nevi exp arttırıcıların , flashların süresini boşu boşuna gidiyor ben şimdi bu yaz tatiline kadar şöyle birşey düşündüm sadece silah çekeceğim yani exp arttırıcı yok flash için yaza dinar biriktirmeyi düşünüyorum çünki zaten yazın ful kasacağım sizce bu iyi bir taktik mi yada böyle sürelerini ziyan etmemek için düşünceleriniz varsa öğrenmek isterim... SBS göz önünde bulundurulacak şekilde
cumadan 3 günlük al hafta içi sıkı çalış sbs zaten kolay olur.
İtem alma bence paso dinar biriktir Big Grin
(02-16-2010 05:48 PM)Serhan.B Yazılan: [ -> ]İtem alma bence paso dinar biriktir Big Grin

bende öyle düşündüm sadece clan maçları için bir mp7a1 alırım yazında 3 ayın boşalmasını yaşarım o kadar dinarla Big Grin
Kardeşim hem sbs ye gireceğim diyorsun hem oyun hakkında öneri istiyorsun.Sanırım az kaldı sbs ye.Sana verebileceğim en büyük tavsiye şimdi bilgisayarı kapat ve ders çalış.Smile
Aklında oyun varken sbs de iyi bi derece yapamazsın Kendimden biliyorum xD Bence oyunu yaza kadar oynama Smile
yok canım o kadarda değil heralde çalışıyoruz o kadar aklımı yitirmedim hafta sonu 6 saat dershane hafta için 2 saat etüt zart zurt derken oyunda oynayacaz tabii değil mi
Yaza kadar oynama oyunu.
konu amacından sapmasın lütfen Big Grin
Aynen bende öyle yapacağım böyle yap bence
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler