Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bana power diyen al sana açıklama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(09-09-2011 10:28 PM)TR_Jaquar Yazılan: [ -> ]Şimdide hesabım kapatıldı bu hak mı ?

Blocked ? Harbimi ? Hakkını yiyenlerin hakkını Allah sorsun, sen çekil aradan.
(09-09-2011 10:29 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]
(09-09-2011 10:28 PM)TR_Jaquar Yazılan: [ -> ]Şimdide hesabım kapatıldı bu hak mı ?

Blocked Ss.gif Daha bu gün 100 TL Para yatırdım . Ondan önce yatan paraların haddi hesabı yok. Bu hakmı sizce ?
Ben powerim ama iman power Big Grin
(09-09-2011 10:31 PM)TR_Jaquar Yazılan: [ -> ]

Blocked Ss.gif Daha bu gün 100 TL Para yatırdım . Ondan önce yatan paraların haddi hesabı yok. Bu hakmı sizce ?

WarRock icin para yatırmak suan sacma lazım adamların gözünü para bürümüs , adamlar powerlvl yapanlara taktik yapmıs düsük lvlda yakalarsa bannlamıyor bırakıyor yüksek lv kasıp daha cok para yatırsın öyle bannlayalım diye ( sana karsı degil )
(09-09-2011 10:31 PM)TR_Jaquar Yazılan: [ -> ]

Yazık olmuş gerçekten baktım harbi blocked. Hak değil tabi dediğim gibi salla.

Burak Kandöker

Küfür ettiği için banlandı
benim arkadasın charınıda böyle bir salak bannlattı birde video yaptı üstüne zombie admine küfür etti lv 72 pushmemush bannlattı ama ticket at 1 ay icinde acıyorlar !

Küfürden banlanma devam ediyor ha daha dikkatli oluyum Smile
Mesela bugün yaşadıklarımızı bi semih bi sercan bi mete bi ben bide ismi lazım olamayan o kişi bilir Smile
Maximus , Gordon , Hizir , Jericho , Tristan hepsini durumu ilettim . İnşallah bu işi yarına kadar çözülücek.

Geçmiş olsun umarım charı çalan kişinin kendi hesabı banlanır
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler