Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bana power diyen al sana açıklama
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
21.08.2011 xcarlos94x Hesabın lw aldığı tarih .

Biliyorsunuz ki hesabım çalındı 15 gün boyunca uğraştım ve geri aldım .

08.09.2011 muratkarax Hesabın lw aldığı tarih.

Tarihleri hesapladığımızda 20 Gün oluyor .

Şu arkadaşa bakalım : xisshakx

http://warrock-stats.com/index.php?site=...e=xisshakx

18 Günde lw almış. Bu demek değildirki kil yapınca exp geliyor ?

Zombi mod die bir bölüm var . Bunu her gün 5-6 saat ben 3-4 saat de ortağım zombi modda oyun atıyor.

Ben hesabımı geri aldığımda lw almış ve aradan 4 gün geçmişti . Hesabım çalınalı 15 gün olmuştu. . Çalan kişi power yaptıysa benim suçum ne ? Ben mi dedim charı çal power aç diye . Biraz ön yargısız olun lütfen . Eğer benim charımın pwl lw kastığına dahil elinizde bir kanıt varsa foruma koyabilirsiniz . Buna kimse itiraz edemez . Ben oyunda şu ana dek kimseye küfür etmiş değil ve kalbini kırmış değilimdir .Beni bilen biliyor ....
isshak usta power level:
Artık bu adamda yapıyorsa power iyi akşamlar.
Herkese power level diceksek bu oyunu kimse oynamasın .
Ya oyun karıştı yav o power hackimidir nedir k2nin içinden sızıntı var bence adamlar kendi açıgını bilmeden öyle birşey yapamazlar kendi içinde savaş var bu şirketin
Alıntı:Ben hesabımı geri aldığımda lw almış ve aradan 4 gün geçmişti . Hesabım çalınalı 15 gün olmuştu. . Çalan kişi power yaptıysa benim suçum ne ? Ben mi dedim charı çal power aç diye . Biraz ön yargısız olun lütfen . Eğer benim charımın pwl lw kastığına dahil elinizde bir kanıt varsa foruma koyabilirsiniz . Buna kimse itiraz edemez . Ben oyunda şu ana dek kimseye küfür etmiş değil ve kalbini kırmış değilimdir .Beni bilen biliyor ....

bu laf yeter.
Ben şunu anlıyamadım ya;
Sen şimdi xxishak'ın powerlevel yaptığını mı söylemeye çalışıyorsun yoksa adam zombi mod kasarak mı level almış diyorsun.?
Ben de powerlevel kasıyorum.

POWER LEVEL KASAN VAR MI????????? Big Grin

Şaka bi yana bu 80+ leveller harbi 30 günde nasıl level alıyorlar anlamıyorum ciddiyim çok saçma geliyor Ss.gif
Ben zaten böyle olucagını biliyorum arkadas Smile al iste sucsuz yerde adam suclu durumuna getirdi
Şimdide hesabım kapatıldı bu hak mı ?
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler