Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İbrahim vede nbkfabula ile ilgili WarrockTR Bilgilendirmesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Öncelikle hack var yok hiç oraya girmiyorum şuanlık, İbrahim yetkisini kötüye kullanıp ilgili konuyu 1. konuyu silmiştir vede kendisi kendi clanının SS'leri ile konu açmıştır. O konuyu silmeme rağmen tekrardan ilgili konu açılmış.

WarrockTR forumunun objektifliği bu 2 olay ile inanılmaz bir şekilde sarsılmıştır vede bu sebeble İbrahim'in forum üzerindeki her türlü yetkisi tarafımca alınmıştır. Kendisine olayın olduğu an mod bölümünden konu açıp özür dilemesini söyledik ama özürü dilemedi.

Forumun objektifliği vede güvenilirliği sarsıldığı için tüm forumdan bizzat ben özür diliyorum.

Şu videolara gelirsek, her ne kadar bende ata-nbk üyesi olsamda elimden geldiği kadar kendimi olayın dışına atarak bir inceleme yapma fırsatım oldu.

1.Video
İlk videoyu izlediğim zaman herkes gibi benimde azım açık kaldı. Ama yavaş yavaş izleyince ilginç şeyler dikkatimi çekiyor.

Öncelikle bu video oyunun ilk elinde alınmış bir video. İlk elde hızlı doğma olayları olabiliyor. Daha önce benimde başıma geldi karşı clan 10 saniye erken doğuyordu. İlk olarak ölen kişi bombalardan çok ilginçtirki baseye en yakın oyuncu oluyor. Videoyu çeken kişide aynı bomba ile ölüyor ama çok kısa bir süre farkı ile videoyu çekende sanırımsamki aynı bomba ile ölüyorlar. Videoyu çeken kişinin arkasındaki adamın o bombaya ölmemesi ilginç. Anladığım kadarıyla 3. ölen kişi biraz daha geç öldüğündan farklı bir bomba ile ölüyor. Meseka t-bomb scripti yada ne diyorsanız o hackten var diyelim ilk bomba nereye atılıyor ki en gerideki vede 2 adamın ortasındaki adam ölüyorda bir önceki adam ölmüyor orasıda ilginç.

2.Video

İkinci videoyu izlediğimiz zamanda ilginç şeyler çıkıyor karşıma. Gördüğümüz tek bomba mariende patlıyor vede patladığı anda pencere yanındaki adam ölüyor o kesin bomba ile aynı doğrultuda uçuyor yalnız daha garibi 2. bombada. 2. bombayı görmüyoruz ama patladığı yer pencere doğrultusunda, efekt oradan geliyor ama o bomba patlayınca video çekenin 2 hp'si kalıyorsa sol taraftaki en az 3 metre ötedeki adam neden ölmüyor ?

1.ScreenShot Khalide

Bu SS'de ilginç. Daha önceki böyle k400 hack SS'lerinde bir adam çatıda öbürü basede ölüyordu ama bu SS'e baktığım zaman 4 adamda birbirine çok yakın yerde ölmüşler.

Gerçekten benim için yorum yapması zor bir konu. Aktif olarakta oyunu oynamadığım için son aylarda bu işlerde gerçekten epeydir kültürsüzüm.
Maçta oynamadığımız içinde gene benim veya oynamayan başkasının bir yorum yapması ne kadar doğru olur bilmiyorum ama videolar yoruma açık. Hack diyen adama neden hack diyorsunda demem, hack değil diyene neden hack değil diyorsunda demem. Rıdvan Dilmen'in değimiyle "ofsaytı versede nedenini sormam, vermesede sormam" diyip kendi adıma noktayı koyuyorum.

Daha öncede böyle videolar olmuştu, en iyi hatırladığım mehmetiii videosu vardı hatırlayanlar vardır. İlk başta hack değil diyenlerin sayısıda epey fazlaydı ama sonra üst üste ortaya çıkanlar ile bu sayılar değişmişti ama %100 budur diyemiyorduk.
Ramazanx Kutunun Dibinde Oldugu İçin Uçmuyor İlk Video Da . 2 Videoda İse O Adam 2 Hp Kalması Ona Bomba İşlemiyor Snip Vuruyor Onu Orda .
Birincisi video'nun 2 sinide ben çektim.1.videoda 3 kişi ölüyoruz ve bomba marien barda patlıyor nasıl oluyor? diğer ölmeyen adamsa kutunun tam dibine giriyor farkındamısın? ve en arkada olan oyunda marien girişinde 3'lü kutudan nasıl catı altına kadar uçuyor bu nasıl bir bomba bu kadar geri iticeğini sanmıyorum.2.video gelirsekte bomba yine barda patlıyor adam marien camlarda ucuyor ve benim 2canımın kalmasına gelirsek beni niu çatısından sniper vurdu.
(09-08-2011 02:08 PM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]Öncelikle hack var yok hiç oraya girmiyorum şuanlık, İbrahim yetkisini kötüye kullanıp ilgili konuyu 1. konuyu silmiştir vede kendisi kendi clanının SS'leri ile konu açmıştır. O konuyu silmeme rağmen tekrardan ilgili konu açılmış.

WarrockTR forumunun objektifliği bu 2 olay ile inanılmaz bir şekilde sarsılmıştır vede bu sebeble İbrahim'in forum üzerindeki her türlü yetkisi tarafımca alınmıştır. Kendisine olayın olduğu an mod bölümünden konu açıp özür dilemesini söyledik ama özürü dilemedi.

Forumun objektifliği vede güvenilirliği sarsıldığı için tüm forumdan bizzat ben özür diliyorum.

Şu videolara gelirsek, her ne kadar bende ata-nbk üyesi olsamda elimden geldiği kadar kendimi olayın dışına atarak bir inceleme yapma fırsatım oldu.

1.Video
İlk videoyu izlediğim zaman herkes gibi benimde azım açık kaldı. Ama yavaş yavaş izleyince ilginç şeyler dikkatimi çekiyor.

Öncelikle bu video oyunun ilk elinde alınmış bir video. İlk elde hızlı doğma olayları olabiliyor. Daha önce benimde başıma geldi karşı clan 10 saniye erken doğuyordu. İlk olarak ölen kişi bombalardan çok ilginçtirki baseye en yakın oyuncu oluyor. Videoyu çeken kişide aynı bomba ile ölüyor ama çok kısa bir süre farkı ile videoyu çekende sanırımsamki aynı bomba ile ölüyorlar. Videoyu çeken kişinin arkasındaki adamın o bombaya ölmemesi ilginç. Anladığım kadarıyla 3. ölen kişi biraz daha geç öldüğündan farklı bir bomba ile ölüyor. Meseka t-bomb scripti yada ne diyorsanız o hackten var diyelim ilk bomba nereye atılıyor ki en gerideki vede 2 adamın ortasındaki adam ölüyorda bir önceki adam ölmüyor orasıda ilginç.

bi önceki adam çünkü kutunun arkasında bombanın patladığı yere dikkat edersen o adam kutunun arkasında ve warrock ta bi saçma olay kutunun arkasındaki adam ölmüyor ama diğer adamlar açıkta.
"Anladığım kadarıyla 3. ölen kişi biraz daha geç öldüğündan farklı bir bomba ile ölüyor." yanlış yazmışsın galiba o kalın yeri.

Mehmetii-Mehmeti örnek vermişsin de o hack sitesinde olduğu için hack diye adı çıktı adamın Smile Ben hala inanıyorum o çocuğun hacker olmadığına.
Hack değil.
Ben ibrahime güveniyorum.

TaTy

Aklıma ;
1-) WarrockPlanet
2-) x1mehmetii (Hacker)

geldi Smile
x1mehmetii gibi dost bulamazsınız.
Konu Mehmet değil.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler