Bu çocuğum ilk nicki vact0ver DLW clanında bulunmaktaydı.Ardından GP clanına girmiştir ve nicki sh0wzamanı yapmıstır ardından buluşmalarımıza falan geldi ama bir zaman sonra bu çocuğun hack olduğunu anladın ve kendiside onayladı ve clandan atıldı.
Hesapta oynayan İbrahim değil ki bunu nerden çıkardınız.
İbrahim maç konusunu açmadan önce konuyu ataboreas açtı aynı konuyu.Çarda ben vardım dedi.İbrahim'de video konusunu sildikten sonra Feyyaz abinin konusunu copy paste ile tekrar açtı.
İbrahim gelip ben oynadım dedimi ki.
Hesapta İbrahim oynadıysa da konuyu niye ataboreas açıp çarda ben oynadım dedi onu da yazıversin bi' zahmet.
(09-08-2011 04:04 PM)maxcais3r Yazılan: [ -> ]Bu video başkasında olsaydı ne diycektiniz cidden merak ettim
Söylenicekler belli Taha

Gelelim bu güzel konunun cevabına yaklaşık 8 aydır askerdeydim ve uzun süredirde warrock oynamıyordum fakat yine aynı ucuz muhabbetler var ve biz kendi aramızda konuşurken yine gülüyoruz. Dünkü maçta bilqekaqanda ben oynadım ben kuwvetmir4 bu arada nbkfabulada'da feyyaz arkadaşım oynadı,attığı her bombada yanındaydım gelelim çektiğin video'ya o video'yu çekmeden önce video programını hazırlıyordun ve ben seni 3 kere base'te vurdum runx ve feyyaza dedimki marien'e bomba at ordan gelicekler oda dinledi ve attı fakat siz lag olduğunuz için videoda bile farklı yerlerde ölüyorsunuz ve benim ekranımda sen video çektiğin sularda marien büyük çıkışa yakındınız ama lagtan farklı yerlerde öldünüz velasılkelam 2007 de beri karalanmaya çalışıyoruz afedersinizde sizden daha güçlü klanlar ile maç yaptık yendik veya yenildik ama bir iki video çekerek insanları karalamaya çalışmayın...
Mariende orta bombanın ordan kırıga bomba atıldıgında bıle kırıgın ordakı adam olmuyo 2 yada 3 hp kalır yada pencereye attıgımızda ordakı adamında hp azalır ama olmez genelde arada bir belki ölür.
Konumuza gelirsek 1.videoda bomba gozukmemıs olabılır dıyorlar.
1.kırıktan bombayı atsa adamların hepsı yan yana nie kutunun ordaki adam olmuyo.
2.marıene rush atsa bombayı 3.unun ortasına atsa nie o kutudaki adam olmuyo
Bana göre ise bomba tozun oldugu yerde patladı ramazan ise kutuya yapıstıgı ıcın olmedı.Video yu ceken zaten ortada oldugu ıcın her turlu olur dıger kutuda kı ıse kutuya tam yapısmamıs farkındaysanız.16 lık odada oynayanlar bılır t bomb attıgını zaman kutuya tam yapısmadıgınız surece olursunuz.Adamların oldukten sonra uctukları yerlere bakın bide
Birileride at gozlugunu cıkarsın artık