Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 2011 2012 Takım Kadrosu Fenerbahçe
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kaleciler
1. volkan demirel
2. mert günok
3. serkan kırıntılı
4. Fehmi Mert Günok
5. Mahmut Taşkıran

Defans
1. Fabio Da Silva (Bilica)
2. Bekir İrtegün
3. okan alkan
4. Hasan Erbey
5. Joseph Yobo
6. Serdar Kesimal
7. Orhan Şam
8. Gökhan Gönül
9. Reto Ziegler

Orta Saha
1. Selçuk Şahin
2. Uğur Boral
3. Emre Belözoğlu
4. Mehmet Topuz
5. Cristian Baroni
6. Miroslav Stoch
7. Caner Erkin
8. Issiar Dia
9. Gökay Iravul
10. Özer Hurmacı
11. Sezer Öztürk
12. İlyas Yılmazer
13. Alex De Souza (Kral)

Forvet
1. Semih Şentürk
2. Recep Berk Elitez
3. Henri Bienvenu
forvetimiz az..
(09-08-2011 01:55 AM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]forvetimiz az..
tek forvet oynuyo zaten ama kaleci fazla gibi Big Grin
Diğer kulüpler onca transfer yaptı ama biz 1-2 transferle yetindik yine iş yapacağa benziyor.
Alex'in her yeri kral olsa ne olucak ki ? Big Grin Türk futbolunu rezil edeni ben takımdan saymam.
(09-08-2011 02:09 AM)Poseidon. Yazılan: [ -> ]Diğer kulüpler onca transfer yaptı ama biz 1-2 transferle yetindik yine iş yapacağa benziyor.

1-2 transferle yetinmediniz düşme korkusundan transfere para harcamadınız.
(09-08-2011 03:21 AM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ]
(09-08-2011 02:09 AM)Poseidon. Yazılan: [ -> ]Diğer kulüpler onca transfer yaptı ama biz 1-2 transferle yetindik yine iş yapacağa benziyor.

1-2 transferle yetinmediniz düşme korkusundan transfere para harcamadınız.

Düşme korkusu ? Başından beri keşke düşsek diyen ben yani Fenerbahçe Taraftarı Smile Neremizde düşme korkusu olacak ? Düşsek anlıcaksınız önemimizi Smile

+

Basketbol sahamızı kadar devletten tek kuruş almadan kendimiz yaptırıyoruz.O yüzden sizin gibi stadı devlete yaptırıp paramız cebimizde kalmadığı için transfere ayırcak parada azalabilir 1-2 transfer gayet iyi bu durumda Smile
(09-08-2011 02:33 AM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Alex'in her yeri kral olsa ne olucak ki ? Big Grin Türk futbolunu rezil edeni ben takımdan saymam.

Türk futbolunu rezil edeni ? Hala açıklanmamış bir dava, havalarda uçuşan şike iddaaları üstüne nazaran haksız yere şanpiyonlar liginden men edilmemiz.Almanya basını bile bizi savunuyorken nasıl Türkiye'yi rezil ediyoruz ? Haksız kararlar verdiğini ispatladığımız içinmi ? Hatırlatırım Liverpooldan 8 yiyen takım biz deiliz.Yazın tatilde yabancı turiste 8 parmak gösterince gülebiliyorsa Türkiye'yi kimin rezil ettiğini anlamış oluyoruz Smile
Türk insanı.. Benim takımım sağlam başkasına nolursa olsun. Haksızlık varsa Türkiyeye var arkasında durmamız lazım ama nerede.

Kadro geçen seneden pek farklı değil. Santosu zaten çok sevmiyordum tek üzüldüğüm Tota(lugano) oldu :/ Niangta ahım şahım bi topçu değil zaten Bienvenu kapatır onun yerini.
Her şey alexin ellerinde yine <3
beyler hiç boşuna şike yok falan demeyin o kadar ay polisler çalışıp delil topladılarsa ve aziz yıldırım hala hapishanedeyse bu işte kimse şike yok diyemez yav bişey olmasa niye içerde tutsunlar polislerin uefanın fenere kastımı var sanki.transfer konusuna gelince bu dava fenerin borsadaki hisselerinin düşmesine sebep oldu bu yüzden yabancılarını yolladı kasasına para girdi yeni gelen oyuncularıda pek duyulmuş kişiler değil ziegler hariç sanmıyorum bu sene pek bi iş yapamazlar.
forvetimiz az 3 kişi ama alex de forvete yardıma gider oldu 4 Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler