09-08-2011, 12:03 PM
Sayfalar: 1 2
09-08-2011, 12:35 PM
(09-08-2011 02:33 AM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Alex'in her yeri kral olsa ne olucak ki ?Türk futbolunu rezil edeni ben takımdan saymam.
Her şey sonuçlandımı ? Şampiyonlar ligi'ne geri dönecez merak etme sen önce TFF'nin aldığı kararı doğruluyormusun ? ligten düşürmüyorum avrupa liginden düşürüyor bu ne saçmalık dava açıldı sonuçlanır en yakın zamanda o zaman görürsünüz. Öyle konuşursunuz.
09-08-2011, 12:57 PM
(09-08-2011 04:52 AM)Poseidon. Yazılan: [ -> ](09-08-2011 03:21 AM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ][quote='Poseidon.' pid='267460' dateline='1315436971']
Diğer kulüpler onca transfer yaptı ama biz 1-2 transferle yetindik yine iş yapacağa benziyor.
1-2 transferle yetinmediniz düşme korkusundan transfere para harcamadınız.
Düşme korkusu ? Başından beri keşke düşsek diyen ben yani Fenerbahçe Taraftarı
Neremizde düşme korkusu olacak ? Düşsek anlıcaksınız önemimizi 
+
Basketbol sahamızı kadar devletten tek kuruş almadan kendimiz yaptırıyoruz.O yüzden sizin gibi stadı devlete yaptırıp paramız cebimizde kalmadığı için transfere ayırcak parada azalabilir 1-2 transfer gayet iyi bu durumda

Daha simdiden ekonominiz bozuldu ligden düşseniz birkaç sene kendinize gelemezsiniz.Stada gelince bedavaya olmadı onun karşılığında Ali Sami Yen'den vazgeçtik devlet Ali Sami Yen sayesinde 1 milyar dolar gibi bi para geliri elde edicek bu da Aslantepeye harcadığı paradan çok çok daha fazla.
Ayrıca bizim stadımıza laf atıyorsan fenerin Şükrü Saraçoğluyu nasıl aldığınıda git iyicene araştır haksızlıkla dolandırıcılıkla yapmayız biz işlerimizi..
09-08-2011, 08:50 PM
(09-08-2011 12:57 PM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ](09-08-2011 04:52 AM)Poseidon. Yazılan: [ -> ](09-08-2011 03:21 AM)DonsuzKral Yazılan: [ -> ][quote='Poseidon.' pid='267460' dateline='1315436971']
Diğer kulüpler onca transfer yaptı ama biz 1-2 transferle yetindik yine iş yapacağa benziyor.
1-2 transferle yetinmediniz düşme korkusundan transfere para harcamadınız.
Düşme korkusu ? Başından beri keşke düşsek diyen ben yani Fenerbahçe TaraftarıNeremizde düşme korkusu olacak ? Düşsek anlıcaksınız önemimizi
+
Basketbol sahamızı kadar devletten tek kuruş almadan kendimiz yaptırıyoruz.O yüzden sizin gibi stadı devlete yaptırıp paramız cebimizde kalmadığı için transfere ayırcak parada azalabilir 1-2 transfer gayet iyi bu durumda
Daha simdiden ekonominiz bozuldu ligden düşseniz birkaç sene kendinize gelemezsiniz.Stada gelince bedavaya olmadı onun karşılığında Ali Sami Yen'den vazgeçtik devlet Ali Sami Yen sayesinde 1 milyar dolar gibi bi para geliri elde edicek bu da Aslantepeye harcadığı paradan çok çok daha fazla.
Ayrıca bizim stadımıza laf atıyorsan fenerin Şükrü Saraçoğluyu nasıl aldığınıda git iyicene araştır haksızlıkla dolandırıcılıkla yapmayız biz işlerimizi..
"Daha simdiden ekonominiz bozuldu ligden düşseniz birkaç sene kendinize gelemezsiniz."
Birçok ünlüler,devlet adamları FENERBAHÇE'li böyle bi durum olursa sonuna kadar kulübün arkalarında olacaklarına inanıyorum.Ve biz büyük FENERBAHÇE taraftarı sonuna kadar destek veririz yine eski halimize dönüp icabınıza bakarız.
Şimdi gelelim stad konusuna asteğeye harcadığı paradan çok çok daha fazlaysa siz neden 1 milyar dolar gibi bi para geliri varken devlete verdiniz ? neden kendiniz yapmadınız bu işleri ?
Sayfalar: 1 2
Türk futbolunu rezil edeni ben takımdan saymam.