Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock tarihinin en iyi damageli k400 bombaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
dosyalarla oynamış
gerçekten yazık..bu klanı ben iyi bilirdim bunu görünce..yazıklar olsun..
% yüz hackler lag olma ihtimalı yok
Dosya ile oynanmış yada Vip hack.

Bu oyunda +50 lvl üzeri kendine Pro diyen adamların nerdeyse tamamında bu Vip hackler var.Alman sitelerinden vs buluyorlar.Önceden böyle birinin foyası meydana çıkmıştı.
Mr.Erşene dokunanı weight_lift.gifchair.gif
(09-08-2011 12:51 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(09-08-2011 12:48 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]silinen konulardan tamamen haberdarım lakin şuan çıkmak zorundayım ama yarın akşam geldiğimde konuyla ilgili kesin bir şeyler söyleyebilirim

Silindikten sonra mı haberdar oldun?
Silmeden önce sana bilgi verdiler mi?
Bilgi verdilerse neden müsade ettin?

Görüntülenme 4ken konuyu gördüm ama cevap atmadım gelecek mesajları bekledim
Bana herhangi bir bilgi verilmedi kaldıkı konuyu direk kendi içimizde mod bolümünde tartıştık. Konu çöp'ede atılmayıp direk silinmişki asla izin vermediğimiz bir davranıştır.
silah bugunu herkes bilir katanayla görünürsün famasla ateş edersin gene böyle bir bug olmuştur elinde ne varsa artık bug olup bomba görnmemiştir sonrada pencereden atılan bombayla ölmüştür bunu o bombayı atan kişinin video çekmesiyle yada karşı takımın tamamının video çekmesiyle kesin sonuçlanacak birşey bu video ile kesin birşey söylenemez.
Arkadaşlar bilmediğiniz birşey varsa söyleyeyim,

Orada bomba atarken tek nbkfabula değil, 3 kişi bomba atıyor. Nbkfabula'nın attığı bomba marienin içine giden bir bomba bizimkiler sağ çıkışa doğru bombalar. Nbkfabula'da o sırada lag olmuş olabilir yada sende lag olabilir çünkü sizden 2 kişi tp leniyordu. Olduğu yerde takla filan. ( itiraz edersen bomba atılan yeri ve sizin lagınızın video'su var) Bu video'larında ölümlerin kimden kaynaklandığını ve neden öldüğünüzü çok açık ve net bir şekilde görebilirsin.
Mariende orta bombanın ordan kırıga bomba atıldıgında bıle kırıgın ordakı adam olmuyo 2 yada 3 hp kalır yada pencereye attıgımızda ordakı adamında hp azalır ama olmez genelde arada bir belki ölür.

Konumuza gelirsek 1.videoda bomba gozukmemıs olabılır dıyorlar.
1.kırıktan bombayı atsa adamların hepsı yan yana nie kutunun ordaki adam olmuyo.
2.marıene rush atsa bombayı 3.unun ortasına atsa nie o kutudaki adam olmuyo

Bana göre ise bomba tozun oldugu yerde patladı ramazan ise kutuya yapıstıgı ıcın olmedı.Video yu ceken zaten ortada oldugu ıcın her turlu olur dıger kutuda kı ıse kutuya tam yapısmamıs farkındaysanız.16 lık odada oynayanlar bılır t bomb attıgını zaman kutuya tam yapısmadıgınız surece olursunuz.Adamların oldukten sonra uctukları yerlere bakın bide

Birileride at gozlugunu cıkarsın artık
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler