Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock tarihinin en iyi damageli k400 bombaları
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(09-08-2011 12:51 AM)BuRi Yazılan: [ -> ]
(09-08-2011 12:48 AM)Turgay Emek Yazılan: [ -> ]silinen konulardan tamamen haberdarım lakin şuan çıkmak zorundayım ama yarın akşam geldiğimde konuyla ilgili kesin bir şeyler söyleyebilirim

Silindikten sonra mı haberdar oldun?
Silmeden önce sana bilgi verdiler mi?
Bilgi verdilerse neden müsade ettin?
Hayir, silinmeden once Turgay'in haberi veya herhangi birimizin haberi yoktu. Gerekli aciklama yapilacagi belirtilmis, altinda farkli bir seyler aramanin anlami yoktur.
hacker bence
İlginç bi bomba harbiden Ss.gif
Hack değil mi bu ?
Çok çok çok çok çok düşük ihtimal ama şu bomba patlarken hani 2-3 parça fırlar ya mesela parça size gelmez bomba dibinizde patlar 50 hp kalır ama kaç m dende ölebilirsiniz tabi bu hack bence beyfendi
(09-08-2011 01:11 AM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Çok çok çok çok çok düşük ihtimal ama şu bomba patlarken hani 2-3 parça fırlar ya mesela parça size gelmez bomba dibinizde patlar 50 hp kalır ama kaç m dende ölebilirsiniz.
bu dediğin gerçekte olmasın Big Grin
Hacker açıkca belli.
charda ben yoktum , Char benim olduğundan yazıyorum. Bu kadar saptırmada görmedim ben.Dikkat etiysen videonun sonunda canın gidiyor ve bomba gözükmüyor, oyunu bilen biri olsa derki ( adam pencerelerden bomba atmıs gözükmüyor diye) bu lag ama bizim milletimiz bilip bilmeden her konuya atlaması. Hakan abi sonuna kadar arkasında durdu, Ben bu oyuna Cod tan geldim, benim oynamadıgım maçı savunmak bile saçma geliyor.Bu kadar düşüncesiz bir topluluk hayel kırıkları içindeyim.Charda ben oynamama rağmen hakan abiye at beni clandan dedim,Sağolsun Sonuna kadar arkandayım dedi.

Bu arada :
Ru1n Sizin clanda pek sağlam.
http://www.warrock-stats.com/index.php?s...lldant3xll

59-61 e 705 kill 488 Deaths 3 günde helal.

[Resim: 2dumob4.jpg]

Burdada bişi göremiyorum bu ss de sadece kuyruk acısı görebiliyorum totos.gif

[Resim: bwr6jq047mxopzpu9.jpg]

Maximumlara gelince bunlar zaten her şeyi yanlış anlarlar Big Grin

Tube diye forum mu ne varmış, ordada baya eleştiri yapmışlar beyin bedava diyerek başka söze gerek duymuyorum beyfendi
Charda ben oynamadım char benim olduğundan eğer hack olarak görüyorsanız üyeliğimi banlaya bilirsiniz.
İbrahimmi atmış o bombaları Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler