Okulda sınavdan çıkmışız bi neşeli video paylaşalım dedik hemen millet yok konu paylaşıldı yok şuydu yok buydu en azından forumda çöp diye veya 1den fazla paylaşılmış olan konular diye bölüm açılabilir bide kişisel olarak diyorum öyle yorum yazıpta konumu silmeyin ö.m atın alttan yazın kendimiz sileriz.

(09-07-2011 01:44 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]Okulda sınavdan çıkmışız bi neşeli video paylaşalım dedik hemen millet yok konu paylaşıldı yok şuydu yok buydu en azından forumda çöp diye veya 1den fazla paylaşılmış olan konular diye bölüm açılabilir bide kişisel olarak diyorum öyle yorum yazıpta konumu silmeyin ö.m atın alttan yazın kendimiz sileriz.
Haklısın.

Haklısın kardeşim adam aynı konuyu başka başlıkla yazıyor sen göremiyorsun düzgünce kardeşim konu paylaşılmışdı diye bilirsiniz
Furkan senin bu konunun açıldığından haberin olmayabilir , bu yüzden konu açmadan önce ARAMA butonundan arama yaptırmalısın .
Senin dediğin kısıma gelince de , Sen haberin olmadan açtın ama kasıtlı olarak art arda açılan konu sayısı artar .
(09-07-2011 01:50 PM)Infinity Yazılan: [ -> ]Furkan senin bu konunun açıldığından haberin olmayabilir , bu yüzden konu açmadan önce ARAMA butonundan arama yaptırmalısın .
Senin dediğin kısıma gelince de , Sen haberin olmadan açtın ama kasıtlı olarak art arda açılan konu sayısı artar .
Arama yapmak aklıma gelmemişti bundan sonra öyle yaparız en azından biri bak böyle böyle paylaşıldı silsen daha iyi olur der ek olarak günde 10larca saçma sapan teknoloji haberi konuları açılıyor yani bu videonun kaldırılması beni hoşnut etmedi genede yönetici>wtr üyesi.
Artist ne arar warrocktr'de
Eğerki biz arama yapıp konu paylaşın demeyip direk konuyu kaldırırsak sen sinirlenceksin bu bir gerçek.O yüzden bende paylaşım yapmadan önce arama yapın diyorumki herkes dediğimi görüp arama yapıp paylaşım yapsın diye.Yoksa ben hiç birşey demeden konuyu çöpe atarım üstünede seni uyarırım,bu en kolayı ama...
Bu arada konuyu ben kaldırmadım...
(09-07-2011 01:53 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]ek olarak günde 10larca saçma sapan teknoloji haberi konuları açılıyor yani bu videonun kaldırılması beni hoşnut etmedi genede yönetici>wtr üyesi.
Peki teknolojisi konusu açmayalım,güncel haberler konusu açmayalım,hatta bununla kalmayıp müzik paylaşımlarını, sizlerin düşüncelerinizi paylaştığınız konuları açmanıza izin vermiyelim. Boş boş girip girip boş boş çıkalım. Bana uyar, en azından biz yöneticiler de forumdaki yüklerini hafifletip biraz hayatımızı yaşarız ?
(09-07-2011 02:00 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ]Eğerki biz arama yapıp konu paylaşın demeyip direk konuyu kaldırırsak sen sinirlenceksin bu bir gerçek.O yüzden bende paylaşım yapmadan önce arama yapın diyorumki herkes dediğimi görüp arama yapıp paylaşım yapsın diye.Ypoksa ben hiç birşey demeden konuyu çöpe atarım üstünede seni uyarırım,bu en kolayı ama...
Bu arada konuyu ben kaldırmadım...
Örneğin konu paylaşıldı adamda bunu izledi gülmekten yerlere yattı tavana tırmandı arama yaptı baktıki paylaşıldı şöyle olsa olmazmı o konuyu tekrar o kişi adından paylaşır üsttede bu konuyu şu kişiler paylaştı bu olsa iyi olurdu mümkün mü?
(09-07-2011 02:00 PM)Furkan Duyan Yazılan: [ -> ] (09-07-2011 02:02 PM)Decoy Yazılan: [ -> ][quote='F.Dana' pid='266989' dateline='1315392794']
ek olarak günde 10larca saçma sapan teknoloji haberi konuları açılıyor yani bu videonun kaldırılması beni hoşnut etmedi genede yönetici>wtr üyesi.
Peki teknolojisi konusu açmayalım,güncel haberler konusu açmayalım,hatta bununla kalmayıp müzik paylaşımlarını, sizlerin düşüncelerinizi paylaştığınız konuları açmanıza izin vermiyelim. Boş boş girip girip boş boş çıkalım. Bana uyar, en azından biz yöneticiler de forumdaki yüklerini hafifletip biraz hayatımızı yaşarız ?
demiyorumki paylaşılmasın adam diyo yok ayda piza yok şu oyunun şu gereksinimleri yok bilmem ne
konunu ben çöpe attım senin sildiğin dedin konunu çöpe attım çöpüde göremiyorsunuz aynı konulardan aynı ıcerıklerden 100lerce konu acılsın ozaman ne olacak forum kirliliği sayfalarca aynı seyler... Ve forumda konu silmek yok konular silinmez