(09-07-2011 02:07 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]konunu ben çöpe attım senin sildiğin dedin konunu çöpe attım çöpüde göremiyorsunuz aynı konulardan aynı ıcerıklerden 100lerce konu acılsın ozaman ne olacak forum kirliliği sayfalarca aynı seyler... Ve forumda konu silmek yok konular silinmez
Şu anda bi anasayfaya bak gör forum kirlimi temizmi
Sonuna kadar katılıyorum.
(09-07-2011 02:09 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ] (09-07-2011 02:07 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]konunu ben çöpe attım senin sildiğin dedin konunu çöpe attım çöpüde göremiyorsunuz aynı konulardan aynı ıcerıklerden 100lerce konu acılsın ozaman ne olacak forum kirliliği sayfalarca aynı seyler... Ve forumda konu silmek yok konular silinmez
Furkan tartışma şunlarla ya hee ok de,hasan admin olmuşsun virgüllü mirgüllü çürdüllü çüklü yazıyorsun ama virgülden sonra büyük harf yazmışsın çok ayıp hasanım.
(09-07-2011 02:02 PM)Decoy Yazılan: [ -> ] (09-07-2011 01:53 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ]ek olarak günde 10larca saçma sapan teknoloji haberi konuları açılıyor yani bu videonun kaldırılması beni hoşnut etmedi genede yönetici>wtr üyesi.
Peki teknolojisi konusu açmayalım,güncel haberler konusu açmayalım,hatta bununla kalmayıp müzik paylaşımlarını, sizlerin düşüncelerinizi paylaştığınız konuları açmanıza izin vermiyelim. Boş boş girip girip boş boş çıkalım. Bana uyar, en azından biz yöneticiler de forumdaki yüklerini hafifletip biraz hayatımızı yaşarız ?
Maaşlamı çalışıyorsun sen bu sitede?
(09-07-2011 02:13 PM)Mr.Erşen Yazılan: [ -> ] (09-07-2011 02:09 PM)F.Dana Yazılan: [ -> ] (09-07-2011 02:07 PM)İbrahim BAYRAKTAR Yazılan: [ -> ]konunu ben çöpe attım senin sildiğin dedin konunu çöpe attım çöpüde göremiyorsunuz aynı konulardan aynı ıcerıklerden 100lerce konu acılsın ozaman ne olacak forum kirliliği sayfalarca aynı seyler... Ve forumda konu silmek yok konular silinmez
Furkan tartışma şunlarla ya hee ok de,hasan admin olmuşsun virgüllü mirgüllü çürdüllü çüklü yazıyorsun ama virgülden sonra büyük harf yazmışsın çok ayıp hasanım.
Admin olmanın benim üzerindeki tek değişikliği Renk ve Sorumluluktur . Ben sitede Modum diye zamanında kimseye üstünlük sağlamadım , çoğu kişiyle kardeş gibi konuştum . Tabi sevmeyen olabilir onlara lafım yoktur ama gerek oyunda gerek forumda bütün tanıdıklarım kardeşimdir .
Mod veyahut Admin olmak üstünlük değil sorumluluktur .
Not : Yazdıklarım genelleme benim için , diğer not da konuyu saptırmayın

Haklısın fakat yeni moderatörlerin olduğu bir forumda bunları çok görmemen lazım. Eskilerden yapan olmamıştır, çünkü işi biliyorlar
Infinity sen forumun halk kahramanı (Recep İvedik) sın eskiden önemli her türlü haber vardı forumda şimdi wtr aç hayattan kopma yakında durum paylaşcaz wtr daima 2 adım ilerde bir adım geride adam paylaşmış ilk haftanın hakemleri ya warrock forumunda bize ne ilk hafta hakem listesinden oldu iddia kupon yapma banner koyak bi tanesi de modlara full tebrik koyuyo ne derse

Konu fazla uzamış.
Öncelikle konu açarken eğer konu warrock ile ilgili değilse forumda daha önce paylaşılmış mı diye arama yapılmalı.Arama yapılmadığı takdirde bu durumla karşılaşıyoruz.Forumumuzda çöp kutusu diye bir bölüm var zaten.Bu tür konuları oraya taşıyoruz.Ama siz orayı göremiyorsunuz o başka.Konularınız silindiği, başka bir bölüme taşındığı, kilitlendiği zaman işlemi yapan kişi konu açan kişiyi ÖM ile bilgilendirmek zorunda.Sen bilgilendirilmemişsin.O işlemi yapan kişinin hatası.Ayrıca konu paylaşılmıştı demenin ne tür bir artistliği var bunu da anlamış değilim.Adam uyarıyor işte.
Neyse fazla uzatmicam.Anlaşılmıştır umarım herşey.
Kilit.