Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ahmet Çakar'a dava
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Son günlerde Ahmet Çakar isimli gazeteci tarafından, kulübümüzün 1993 yılında İstanbul'da Manchester United futbol takımı ile yapmış olduğu Şampiyonlar Ligi ön eleme maçının sonucuna spor ahlakına uymayan bir şekilde etki etmeye çalıştığı iddiası gündeme getirilmek istenmektedir.

Kulübümüzü karalama kampanyasının bir parçası olan bu iddianın sahibine karşı İstanbul 15. Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2011-533 sayılı dosyası üzerinden 1.000.000 TL (bir milyon TL) tutarında manevi tazminat davası açılmıştır.

Kamoyuna duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü
Bişey olmaz.
Şimdi hangi yıldayız 2011 fenerbahçe yöneticileri içerde,şampiyonlar liginden dahi men edildiler dava neticesinde kümeye düşmeleri söz konusu.Sen bunları konuşcağına türk futbolu tarihinin en yüzkarası günlerini yaşıyorken fenerbahçeyi unutturmak için 1993 yılında yani 18 yıl önceki maç hakkında iddada bulunuyorsun.Bu kadar ucuz numaralara gerek yok debelenmeye çalıştıkça batacaksınız.
Fenerbahçe Türk futbolunun yüz karası oldu resmen. Ben olsa fenerli olmaktan utanırım artık bu olaylardan sonra.
(09-06-2011 05:30 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Fenerbahçe Türk futbolunun yüz karası oldu resmen. Ben olsa fenerli olmaktan utanırım artık bu olaylardan sonra.

Katılıyorum.
Eeee boşuna dememişler Fenevlimisin Allah başka dert vermesin diye
Peki şunu diyorum sen şampiyonlar ligine giden takımını men ediyorsun sonra ligten düşürmüyorsun ? Ve fenerbahçe diyor bizi bank asya'ya düşürün diyor reddediyorsun dava açıldı şampiyonlar ligine gidemiyoruz diye sonucunu beklemeden böyle iftiralar atmaya gerek yok arkadaşlar.
Bişe olmaz o davadan kaç yıl geçmiş
Daha bikini giycek ooooo Big Grin
(09-06-2011 05:30 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Fenerbahçe Türk futbolunun yüz karası oldu resmen. Ben olsa fenerli olmaktan utanırım artık bu olaylardan sonra.

Afedersin ama ortada fol yok yumurta yok Fenerbahçe'yi bataklığa sürdüler ve Türkiye'nin 3/4 ü senin gibi düşünüyor.Ben bir Fenerbahçe'li olarak bu olaylarla gurur duyuyorum.Onca yaptıklarına rahmen bu onurlu taraftarın kulubünü nasıl ayakta tutacağını ve kulübün nasıl göğsünü gere gere yola devam edeceğini gördükce ben gurur duyuyorum. Hani bi laf vardır Krallar tökezleyince soytarılar gülermiş. Şimdi bu lafa hak vermeye başlıyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler