Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ahmet Çakar'a dava
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beleşten para Big Grin
(09-06-2011 06:43 PM)Poseidon. Yazılan: [ -> ]
(09-06-2011 05:30 PM)bozkarttal Yazılan: [ -> ]Fenerbahçe Türk futbolunun yüz karası oldu resmen. Ben olsa fenerli olmaktan utanırım artık bu olaylardan sonra.

Afedersin ama ortada fol yok yumurta yok Fenerbahçe'yi bataklığa sürdüler ve Türkiye'nin 3/4 ü senin gibi düşünüyor.Ben bir Fenerbahçe'li olarak bu olaylarla gurur duyuyorum.Onca yaptıklarına rahmen bu onurlu taraftarın kulubünü nasıl ayakta tutacağını ve kulübün nasıl göğsünü gere gere yola devam edeceğini gördükce ben gurur duyuyorum. Hani bi laf vardır Krallar tökezleyince soytarılar gülermiş. Şimdi bu lafa hak vermeye başlıyorum.

Sizler kendi tarafinizdan bu sozleri soyledikce gurur duyuyoruz saniyor sunuz ama yaniliyorsunuz. Bide su acidan bakin simdi egerki TFF el atmasaydi uefa girmis olsaydi turkiye neler olurdu bunu biliyormusun peki ? Hayir bilmiyorsun sadece takim tutmak karin doyurmuyor dostum bugunki uefa girmis olsaydi turkiye Bir Fenerbahcenin yuzunden kac sene ceza alcakti bunu biliyormusun peki ? Yok efendim suc suz yere bize bu hukumu verdiler hicte sanmiyorum, Ne derler ates olmayan yerden duman cikmaz..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler