Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Modaretör'ler neden bu kadar alaycı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bu konuyu buraya açmamdaki sebeblerden birisi bazı modaretör arkadaşlar neden insanlara alaycı bir tavır'la yaklaşıyorlar ve sorunlarına çözüm arayacakları halde sorun yaratıyorlar anlamış deilim. sizi buraya insanları bilgilendirmek için koymuşlar ve yardımcı olmak için, insanları rencide ve alaycı tavırlarla aşağılamak için koyduklarını pek sanmıyorum..Not ,bu sözlerim sadece gördüğüm bi kaç modaretör için herkes için deildir..
Yeni Moderatör arkadaşlarımız bu konuda henüz heyecanlı , zamanla düzen oturacaktır .

Bu davranışları yapan moderatör arkadaşlar için özür dileriz .
Kişilik sorunuda diyebiliriz. Smile
Adminlerden var öyle alaycı ama pek moderetörler dalga geçmez.
(09-03-2011 02:18 PM)Özgün Erdoğan Yazılan: [ -> ]Kişilik sorunuda diyebiliriz. Smile

ozaman bende şu şekilde bi cevap vereyim istersen, kişilik'siz insanların büyük forumlarda neden modaretör oluyor,buraya seçiliyolarsa nasıl hitap edeceklerinide bilmeleri gerek yanlışım varsa düzelt.
Evet moderatorler iyide adminler cok alaycı haklısınm045.gif
(09-03-2011 02:22 PM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]
(09-03-2011 02:18 PM)Özgün Erdoğan Yazılan: [ -> ]Kişilik sorunuda diyebiliriz. Smile

ozaman bende şu şekilde bi cevap vereyim istersen, kişilik'siz insanların büyük forumlarda neden modaretör oluyor,buraya seçiliyolarsa nasıl hitap edeceklerinide bilmeleri gerek yanlışım varsa düzelt.

Dediğin doğru ama birde şu yandan düşün gün gün farklı ruh halinde olabilir insan. İlk defa rastladıysan kötü bir ruh hali olabilir ama sık sık karşılaşırsan bu durumla eminim o kişiyle ilgili çözüm yolu bulunur.
(09-03-2011 02:21 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Adminlerden var öyle alaycı ama pek moderetörler dalga geçmez.

Bu çocuk akıllanmıycak yemin ediyorum.Sen her konuda kuyruk acını tatmin için birşeyler söylemeye çalışsanda geçmiycek emin ol.Hala daha benle konuşmaya geliceksin ts'ye 1-2 ay oldu.
yenilerde oluyor genelde böyle ama ben memnunum
Hangi moderatörden şikayet duyuyorsan Turgay Emek'e yada Adminlere özel mesaj at kanıtlarınla birlikte gereğini yapacaklardır.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler