Turhan abi , biz gözlemliyoruz için rahat olsun.
Adminlere gelirsek , robot gibi davranalım o zaman ? Ufak bir kural ihlalinde ceza verelim.Banlayalım,Kitleyelim,yorumlara izin vermeyelim Warrock harici bişey paylaştırmayalım.imzalarınızı silelim,Ot gibi girelim ot gibi çıkalım dimi bunu istiyorsanız hay hay ben varım.Bakalım forumda kaç kişi kalacak ?
Unutmayınki üyelerin özgürlüğünü Warrock forumlarında en çok isteyen kişi benim.Çeşitli kategoriler,imzalar,aflar,sizin bilmediğiniz birçok şey....
Sıkıcılıktan çıkıp farklı bişeyler yazıyor yayınlıyorsak bu renktir.Renk yok siyah beyaz istiyorsanız geçmişe gidelim o zaman.
Şimdi ne değişti peki böyle bir konu açınca?
(09-03-2011 03:05 PM)TaTy Yazılan: [ -> ]Turhan abi , biz gözlemliyoruz için rahat olsun.
Adminlere gelirsek , robot gibi davranalım o zaman ? Ufak bir kural ihlalinde ceza verelim.Banlayalım,Kitleyelim,yorumlara izin vermeyelim Warrock harici bişey paylaştırmayalım.imzalarınızı silelim,Ot gibi girelim ot gibi çıkalım dimi bunu istiyorsanız hay hay ben varım.Bakalım forumda kaç kişi kalacak ?
Unutmayınki üyelerin özgürlüğünü Warrock forumlarında en çok isteyen kişi benim.Çeşitli kategoriler,imzalar,aflar,sizin bilmediğiniz birçok şey....
Sıkıcılıktan çıkıp farklı bişeyler yazıyor yayınlıyorsak bu renktir.Renk yok siyah beyaz istiyorsanız geçmişe gidelim o zaman.
Abi sen haklısın ama adam onu demek istemiyor , mesela bazı konularda gercekten resmen dalga gecer gibi ya konuyu silerler , mesajlarını siliyorsunuz
gecen bir admin konu acdı , düsüncemi yazdım 5 dakika sonra bir baktım silinmis sonradan 20 kişi yazmıs ve duruyordu anlamadım
(09-03-2011 02:40 PM)arrivederci Yazılan: [ -> ] (09-03-2011 02:21 PM)LuckyLuck Yazılan: [ -> ]Adminlerden var öyle alaycı ama pek moderetörler dalga geçmez.
Bu çocuk akıllanmıycak yemin ediyorum.Sen her konuda kuyruk acını tatmin için birşeyler söylemeye çalışsanda geçmiycek emin ol.Hala daha benle konuşmaya geliceksin ts'ye 1-2 ay oldu.
Ben orada arriverci dedim mi "lan" cı . Belki Batuhandan bahsediyorum hep güldürüyor bizi diye ? Yaran var ki sen alınıyorsun. Ts meselesine gelince. Şimdi senin için gidip mikrofon almam. İnternet kafeyede adımlarım kadar değerli olmadığın için gitmiyorum. Olur bir gün cafeye yolum düşer seni
Bazı adminlerden kaynaklansa gerek. Oyunda bile laf söylüyorlar akılları sıra adminlerini koruyarak

gazi1616mıydı neydi forumda mod olucaktı hala mod mu bilmiyorum
Alaya alınıcak hareketler yapılmadığı sürece kimse bi' şey yapmaz herhalde.Öyle insanlar var ki alaya almamak için kendimi zor tutuyorum bazen.
Turhan abi bu cümle sana değil. :F
(09-03-2011 03:29 PM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ] (09-03-2011 03:22 PM)xbloodym4ry Yazılan: [ -> ]Bazı adminlerden kaynaklansa gerek. Oyunda bile laf söylüyorlar akılları sıra adminlerini koruyarak
gazi1616mıydı neydi forumda mod olucaktı hala mod mu bilmiyorum
hayırdır ne söylemişiz?
arrivederciyle aynı takımda bende (bullettouch&xbloodym4ry) karşı takımda khyber mapinde oynuyorduk hatırladın mı ?
Tam olarak konuyu söle ss yolla bişeyler yap hatırlamıyorum ama haklıysam alay etmişimdir.
(09-03-2011 03:37 PM)gazi16gazi Yazılan: [ -> ]Tam olarak konuyu söle ss yolla bişeyler yap hatırlamıyorum ama haklıysam alay etmişimdir.
Alay konusu falan yok ortada güzel kardeşim, SS de almadım gerek duymadım. Sadece demek istediğim şu ; biz bu şekilde oynarken bana laf atıp duran turk0lord'a dedim "ne alıp veremediğin var?" diye sonra bizim bullet te karışınca yani luckyluck sen de bullettocuh yani luckyluck'a taktın ve orda o adamı korumaktı amacım. Fakat sadece öyle küçük bi tartışmaydı korunacak bir yanı yoktu ve kendisini korumasını bilebilecek seviyede diye düşünüyorum.