Battlefield oynarmısın bilmiyorumda assains creed , gta 4 gibi oyunlardı tık demeden çalıştırır eğer tık yaparsa git adamın kafasında parçala bilgisayarı.
Battlefiel Sistem Özelliklerini Bilmiyorum.
süper şaka mı yapıyosun birde soruyosun

teşekkürler yanıtlarınız için, alınacaklar listesine eklendi

Güzel bilgisayar ama casper kesinlikle önermem.Teknik servisleri berbat bilgisayara birşey olursa baya uzun sürede geri gönderiyorlar + dahada kötü halde getirmişlerdi bana ondan sonrada bilgisayar toparlanmadı işlemci yandı koskaca teknik servis yapamıyoruz dedi bilgisayar çürüyip gitti.
(09-02-2011 01:44 PM)Poseidon. Yazılan: [ -> ]Güzel bilgisayar ama casper kesinlikle önermem.Teknik servisleri berbat bilgisayara birşey olursa baya uzun sürede geri gönderiyorlar + dahada kötü halde getirmişlerdi bana ondan sonrada bilgisayar toparlanmadı işlemci yandı koskaca teknik servis yapamıyoruz dedi bilgisayar çürüyip gitti.
O zaman sana çek vermeleri lazım çek isteseydin verirlerdi.
(09-02-2011 01:48 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ] (09-02-2011 01:44 PM)Poseidon. Yazılan: [ -> ]Güzel bilgisayar ama casper kesinlikle önermem.Teknik servisleri berbat bilgisayara birşey olursa baya uzun sürede geri gönderiyorlar + dahada kötü halde getirmişlerdi bana ondan sonrada bilgisayar toparlanmadı işlemci yandı koskaca teknik servis yapamıyoruz dedi bilgisayar çürüyip gitti.
O zaman sana çek vermeleri lazım çek isteseydin verirlerdi.
Umut kalmadı artık kaç ay oldu bunların üstüne gitmedikçe birşey yapıcakları yok aynı olaylar öncedende omuştu internet sitesinden şikayet edince baktılar anca
casper alma çok sorun yaşar teknik servis bulmazsın 1-2 aydan asaa pc cıkmaz
bu pc şuanda var olan oyunları açmaması mümkün değil gayet güzel.