Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bu bilgisayar nasıl?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Casper'den şaşmam ben teknik servisinide beğeniyorum sorunum yok. Laptop alacaksanda asus ve exper derim.
(09-02-2011 02:07 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Casper'den şaşmam ben teknik servisinide beğeniyorum sorunum yok. Laptop alacaksanda asus ve exper derim.

Kendini kandırırsın bilgisayar servisteyken notebook almıştım kalma süresini sen düşün Smile
(09-02-2011 02:21 PM)Poseidon. Yazılan: [ -> ]
(09-02-2011 02:07 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Casper'den şaşmam ben teknik servisinide beğeniyorum sorunum yok. Laptop alacaksanda asus ve exper derim.

Kendini kandırırsın bilgisayar servisteyken notebook almıştım kalma süresini sen düşün Smile

Arkadaşım bu zamana kadar garantiye gönderdiğim laptop sayısı 3 tane ve hiç birinde sıkıntı yaşamadım bir tane laptop'u yapamadılar çek verdiler bana teknosadan laptop'u aldım ve hiç sıkıntı yaşamadım casper'la
(09-02-2011 02:30 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]

Arkadaşım bu zamana kadar garantiye gönderdiğim laptop sayısı 3 tane ve hiç birinde sıkıntı yaşamadım bir tane laptop'u yapamadılar çek verdiler bana teknosadan laptop'u aldım ve hiç sıkıntı yaşamadım casper'la

casper rezillik para vermem ben casper a.Arada kaynamış demekki seninki şanslısın.genelde 1 aydan aşağı servisten gelmez casperlar.
(09-02-2011 02:30 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/4...Bilgisayar

hepsini okumanı tavsiye ederim.Çoğu teknik servis Smile Galiba teknik servis sana tölerans gösteriyo
Benim bilgisayar la bu Big Grin
Canın pc bu ? Big GrinBig Grin bende alacağım i7 ama casper değil toplama güzel birşey senikide güzel yeni oyunlar açar can 10tane oyun almıştı hepsinide oynuyor yani
sorunları okudum da bu biraz da şans işi, casperın malları genellikle diğer markalara göre ucuz oluyor, ama teknik servisi de kötüymüş Ss.gif kafam karıştı ya
(09-02-2011 02:41 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Benim bilgisayar la bu Big Grin

peki sorunları ya da kusurları var mı victory.gif
(09-02-2011 02:45 PM)SarıLacivert Yazılan: [ -> ]sorunları okudum da bu biraz da şans işi, casperın malları genellikle diğer markalara göre ucuz oluyor, ama teknik servisi de kötüymüş Ss.gif kafam karıştı ya
(09-02-2011 02:41 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Benim bilgisayar la bu Big Grin

peki sorunları ya da kusurları var mı victory.gif

sen bide benim dediğime bak i7 tamam güzel ama ekran kartını tutmadım.
O kadar para bu bilgisayara verilmez.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler