Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Anormallik saptandı bağlantı sona erecek(Acil)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben forumda araştırdım da hiç kimse bu hatayı benim aldığım gibi almıyor yani onlar oyunun ortasında alıyorlar ben ise launcheri açıyorum oyunu başlatıyorum id ve pw giriyorum sonra sunucu seçiyorum seçtiğim anda ''Anormallik saptandı bağlantı sona erecek hatası'' geliyor.

işletim sistemim windows 7 64 bit sp2

Lütfen acil yardım deliricem Sad Sad
Arkadasım böyle sorun ya oyundan ya sen olur , yüksek ihtimal sacma bir hack sayfasından hack script vb.. sey indirmisindir , ondan olur ? warmı öyle bisey
yok oyuna zaten cok uzun zamandan sonra baslıcaktım hack falan yok
Sende bir sorun var o zaman
(09-02-2011 11:39 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Sende bir sorun var o zaman

evet onu bende fark ettim Smile
sık sık mı oluyor bazen oluyorsa silah buga girince felan oluyorda
Aynı sorun bende de var format dahi attım denemediğim yöntem kalmadı 2 buçuk aydır oyunu oynamıyorum şimdi kafam çok rahat sosyal hayatıma kan geldi
(09-02-2011 12:02 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]sık sık mı oluyor bazen oluyorsa silah buga girince felan oluyorda

sık sık ne kelime her girişte olduğu için hiç oyuna giremiyorum ki id pw yazıoyrum türkiye greece serverine(mesela) tıklıyorum anormalik saptandı bağlantı sona ericek diyor.
İşletim sıstemınde bı yamukluk vardır bu hatayı alıyorsan . Cunku normalde bu hatayı ya hackten verır yada sılah bug yapınca
(09-02-2011 01:13 PM)ramizkaraeskii Yazılan: [ -> ]İşletim sıstemınde bı yamukluk vardır bu hatayı alıyorsan . Cunku normalde bu hatayı ya hackten verır yada sılah bug yapınca

ne yapmam lazım dayı ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler