09-02-2011, 01:26 PM
Sana şöyle söylim o sorun bendede vardı ve bende çare arıyordum yapman gereken oyunu silip yüklemen olmadıysa format at derim tavsiyem Xp Sp3 Yada Windows 7 Ultimate 64 Bit.
(09-02-2011 01:26 PM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Sana şöyle söylim o sorun bendede vardı ve bende çare arıyordum yapman gereken oyunu silip yüklemen olmadıysa format at derim tavsiyem Xp Sp3 Yada Windows 7 Ultimate 64 Bit.
(09-02-2011 03:24 PM)BuNickYirmiHarflidir Yazılan: [ -> ]warrock dosylarından bırıne hack dosyası koydugun ıcın oluyor. check files yap olmadı oyunu sil tekrar yükle
Dediğim gibi, oyunun dilini değiştirin; sorun hallolacaktır. (09-02-2011 05:39 PM)slaphappy Yazılan: [ -> ]Aynı sorunu bundan önceki genel bakımdan sonra ben de yaşamıştım. Resmi Forum'da araştırma yaptım, henüz neden olduğu ve net bir çözüm yolu olmadığını söylüyorlar ve önümüzde ki bakımlardan birin de bununla alakalı bir düzeltme de yapacaklarını söylüyorlar. Forum'da, bu sorunu yaşayan kişiler bilgisayarlarının özelliklerini paylaşarak yardımcı oluyorlar aynı zamanda. Geçici çözüm olarakta, oyunun dilini değiştirirseniz sorun halloluyor. Şahsen ben oyunu İngilizce oynuyordum, Türkçeye dönünce sorun ortadan kalkmıştı.
*Ve bir de, oynadığınız oda da 999 ping'li ya da lag yapan oyuncular varsa onları vurduktan sonra da bu sorunu yaşıyor olabilirsiniz.Dediğim gibi, oyunun dilini değiştirin; sorun hallolacaktır.
İyi oyunlar.
(09-02-2011 07:29 PM)veyselserhat Yazılan: [ -> ]check files yap
(09-02-2011 12:24 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Aynı sorun bende de var format dahi attım denemediğim yöntem kalmadı 2 buçuk aydır oyunu oynamıyorum şimdi kafam çok rahat sosyal hayatıma kan geldi

(09-03-2011 01:02 PM)metalboy95 Yazılan: [ -> ](09-02-2011 12:24 PM)Metin Kandemir Yazılan: [ -> ]Aynı sorun bende de var format dahi attım denemediğim yöntem kalmadı 2 buçuk aydır oyunu oynamıyorum şimdi kafam çok rahat sosyal hayatıma kan geldi
Bunun üstüne bence sorununa çözüm arama derim