(02-15-2010 06:39 PM)auratic Yazılan: [ -> ]inşallah ep3 gelince rahatlar bu aralar herkes görüyor patchlerde bir çok yenilik eklendi iki haftadır ..
ne yeniliği baba ya iki haftadır lagdan oyun mu oynanıyor ben ep3 dende umutlu değilim çünkü ch2 ile chapter 1 in tüm açıkları lagı gidecek dediler ch2 ile değişen tek şey menü

Yazın Ne olacağı Aklıma geldi 15 tatilde 30 sn1 bug lu doguyoduk 15 tatilin 6 katı lag olacağımıza göre 6x30=180 bu da demekki 3 dk yani doğamıyacağız

ayrıca beyler bir şey daha söyliyim sorun sadece bizim serverda germany cillop gibi maşallah xd
onların 4 serveri var tabi cillop gibi olacak

(02-15-2010 06:43 PM)terror108 Yazılan: [ -> ]Yazın Ne olacağı Aklıma geldi 15 tatilde 30 sn1 bug lu doguyoduk 15 tatilin 6 katı lag olacağımıza göre 6x30=180 bu da demekki 3 dk yani doğamıyacağız 
matematiği ne çok seviyorsun öle

ttnet sana bir şey derdimde şimdi..
(02-15-2010 06:26 PM)0msima Yazılan: [ -> ]Bu oyun adam olmayacak 
Bu lag sorunu felan hadi neyse...En azından insan bir server ekler!
bir baksalar warrock jp ye warrock korea ya yeni başlayan warrocklar bile bizden daha iyi!
yazık ya!
geçen gün jericho ya g1 forumundan baya sorulu ve isteklerimizin olduğu bir ö.m. attım takan yok.
Oyundan söyledim bak diye hiç bakmamış 1 ay oldu bakmaz ki...O kadar kişi çalışıyor 1 kişi ne yapıyor ki!
Warrock Jp'ye Türkiye'den giriliyor mu veya üyelik alınıyor mu ?
(02-15-2010 06:54 PM)Batuhan™ Yazılan: [ -> ] (02-15-2010 06:26 PM)0msima Yazılan: [ -> ]Bu oyun adam olmayacak 
Bu lag sorunu felan hadi neyse...En azından insan bir server ekler!
bir baksalar warrock jp ye warrock korea ya yeni başlayan warrocklar bile bizden daha iyi!
yazık ya!
geçen gün jericho ya g1 forumundan baya sorulu ve isteklerimizin olduğu bir ö.m. attım takan yok.
Oyundan söyledim bak diye hiç bakmamış 1 ay oldu bakmaz ki...O kadar kişi çalışıyor 1 kişi ne yapıyor ki!
Warrock Jp'ye Türkiye'den giriliyor mu veya üyelik alınıyor mu ?
Kore dilinde yazabiliyosan kayıt ola bilirsin ama kore vatandaşlık no falan soruyo