Süper bir serverimiz var 2 saate 1 kapanıyor
Bu olayın sebebi bana göre hackler ve floodlar Nedeni ise hack olduğundan tr_vs_eu serverimiz kapandı. Şimdide tek serweriz ve server okadar dandikki 5 kişi girince direk lag oluyo . Benim merak ettiğim şu acaba yazın ne yapacağız ?

Kural 4-) Mesajınızın tamamını renkli, italic veya bolt olarak yazmayınız.
Batuhan™
Bu oyun adam olmayacak

Bu lag sorunu felan hadi neyse...En azından insan bir server ekler!
bir baksalar warrock jp ye warrock korea ya yeni başlayan warrocklar bile bizden daha iyi!
yazık ya!
geçen gün jericho ya g1 forumundan baya sorulu ve isteklerimizin olduğu bir ö.m. attım takan yok.
Oyundan söyledim bak diye hiç bakmamış 1 ay oldu bakmaz ki...O kadar kişi çalışıyor 1 kişi ne yapıyor ki!
Yazın ne mi yapıcaz oturup derdimize yanarız,ama hacker ler hala adam vuruyor olurlar ya bir insan onurlu oynamak yerine neden kısayoldan hack kullanarak oynar ben onu çözemedim dedimya ''onurlu'' İnsan...
İyi oyunlar herkeze en azından yaza kadar

(02-15-2010 06:27 PM)bugsbuney1 Yazılan: [ -> ]Yazın ne mi yapıcaz oturup derdimize yanarız,ama hacker ler hala adam vuruyor olurlar ya bir insan onurlu oynamak yerine neden kısayoldan hack kullanarak oynar ben onu çözemedim dedimya ''onurlu'' İnsan...
İyi oyunlar herkeze en azından yaza kadar 
zaten günden güne oyuncusu artan bir oyun.Bir facebook etkinliği yaptılar bir anda 15.000 hayran orda çıktı 1-2 günde daha ne kadar oynayan var.Anlarım hacke çözüm yok lag ttnetten...Bu adamlar haftanın 7 günü ne yapıyor?
Ne bu oyunun hacki biter ne lagı biter bu zaten kısır döngüye gireli çok oldu.Artık bu oyunun felsefesi şu 'ya sev ya terket'...
(02-15-2010 06:26 PM)0msima Yazılan: [ -> ]Bu oyun adam olmayacak 
Bu lag sorunu felan hadi neyse...En azından insan bir server ekler!
bir baksalar warrock jp ye warrock korea ya yeni başlayan warrocklar bile bizden daha iyi!
yazık ya!
geçen gün jericho ya g1 forumundan baya sorulu ve isteklerimizin olduğu bir ö.m. attım takan yok.
Oyundan söyledim bak diye hiç bakmamış 1 ay oldu bakmaz ki...O kadar kişi çalışıyor 1 kişi ne yapıyor ki!
jerichonun dünyadan haberi yok öm yerine bakmayı bilmiyordur o

inşallah ep3 gelince rahatlar bu aralar herkes görüyor patchlerde bir çok yenilik eklendi iki haftadır ..