Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Survivor şampiyonu kaza kurbanı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Survivor şampiyonu kaza kurbanı

[Resim: derya-durmuslar_1.jpg]

5 sene önce düzenlenen Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında birinci olan Derya Durmuşlar, Çanakkale'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti! Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde eşi ile birlikte motosiklet kazası geçiren Derya Durmuşlar, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Derya Durmuşlar'ın eşi ise kazayı hafif yaralı atlattı. Durmuşlar'ın cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Derya Durmuşlar, 2006 yılında Panama'da çekilen Türk ve Yunan katılımcıların doğa koşullarıyla mücadele ettiği Survivor televizyon programında birinciliği elde etmişti.

Şampiyon olan Durmuşlar 250 bin Euro'nun sahibi olmuştu.

KAYNAK

Not: Lütfen trafik kurallarına uyalım arkadaşlar,emniyet kemerimizi takalım,hız limitlerine uyalım,hatalı sollama yapmaktan kaçınalım.Uykumuzu iyi almadan,aracın bakımlarını yaptırmadan yola çıkmayalım,kendi hayatımız ile birlikte başkalarının hayatınıda riske atmayalım..
allah rahmet eylesin ya Sad üzüldüm öldüğüne
O yarışma programını hiç kaçırmazdım.Gerçekten çok üzüldüm çok sevdiğim biriydi şuan şok içindeyim..Ss.gif
Allah Rahmet Eylesin.
Salak facebook sayfaları ve sabah gazetesi bu haberi Derya Büyükuncu'nun adına haber açarak yaydı. Neyse ki sabah gazetesi resmi sitesi 5 dakika sonra konunun içerdiği sayfayı sildi ve bunu gören Facebook sayfa adminleri yazdıkları yazıları teker teker, paşa paşa sildiler.

Ülkemizde goods çok demek istiyorum Big Grin
Geçmiş olsun yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.
Çok kötü bişi trafik kazaları. Bu gün şahsen ben yaşadım Allah'tan fazla bişi olmadı ama şuan ayaklarımdaki morluklar ve yaralar yüzünden yürümekte zorluk çekiyorum.
(08-30-2011 06:10 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Salak facebook sayfaları ve sabah gazetesi bu haberi Derya Büyükuncu'nun adına haber açarak yaydı. Neyse ki sabah gazetesi resmi sitesi 5 dakika sonra konunun içerdiği sayfayı sildi ve bunu gören Facebook sayfa adminleri yazdıkları yazıları teker teker, paşa paşa sildiler.

Ülkemizde goods çok demek istiyorum Big Grin

Aynen haber kaynağı olsunda her türlüsünü yazsınlar.

Allah rahmet eylesin mübarek ramazan ayında öldü Smile
üzücü.
Mekanı cennet olsun Sad
Allah rahmet eylesin. Motorsiklet hiç bir zaman tercih etmeyeceğim bir araçtır !
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler