Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Survivor şampiyonu kaza kurbanı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
üzücü bir olay , motor üstünde hız yapmak iyi degil bence
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun .
bisiklet dışında 2 tekerlekli kullanmam, ondada kaldırımdan giderim. Allah rahmet eylesin
(08-30-2011 08:06 PM)Slapnippy Yazılan: [ -> ]Allah rahmet eylesin. Motorsiklet hiç bir zaman tercih etmeyeceğim bir araçtır !

Öncelikle motorsiklet ayrı bir zevktir ve herkes bu zevki alamaz.Motorsiklet,100-120 km den sonra bir arabadan bile daha dengelidir.Neyse geçelim

Ülkemizde dikkatsiz insanlar çok,ehliyeti kolay yoldan alan kendini şöfor sanıyor ve birde dolduruşa gelenler var -ya sen gidemezsin o kadar yolu! gibisinden.E adam zaten acemi sen bide bunu böyle dolduruşa getirirsen kaza bağıra bağıra geliyorum der.Yollar zaten dolu.Tabi birde bana birşey olmaz diyenleride unutmamak lazım.Sonra görüyorüz yollarda çok güzel araba kullanıyorlar,3 ölü 5 yaralı.
Çabuk gideceğim diye basarsan gaza,sonuç budur.Halbuki akrabaların orda kaçmıyorlar.Sabah orda olacağına akşam orda ol öğlen orda ol,3 saat geç git ama sağlam git kafan rahat olsun yolda.Sen -hadi geç kaldık,aman kaçırdık,of napıcaz hadi yetişelim.Dersen,akşam haberleri izle arabanı görürsün parçalanmış biçimde!

Yazık ya insanımız çok bilinçsiz.

Kurallara uyacaklarına kuralları kendilerine uyduruyolar,kıl oluyorum.

Ekleyeyim;

Şunada inanırım ki;Türkler,dünya üzerindeki en akıllı ve sivri zekalı millettir bana göre.İstedikleri zaman altından kalkamadıkları olay yoktur.Gerektiği zaman Dünyayı sarsmayıda bilirler,tüm dünyayı karşısında titretmeyi de bilirler.

Her zaman ve her yerde TÜRK olduğumu söylemekten gurur duyarım!
Allah rahmet eylesin yazık olmuş Sad
Daha bugün bir saat önce bir trafik kazası gördüm...
Allah rahmet eylesin Sad
Allah rahmet eylesin

Sherlock

Allah sıralı ölümler versin :/
Allah Rahmet Eylesin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler