Arsenal ve Manchester United maçı var, 16:00'da, Old Trafford'ta. Aynı saatte TRT3'te Formula 1 Belçika Grand Prix'i var, işin kötüsü yağmur altında bi' start bekleniyor ve ben yağmurlu havada F1 izlemenin zevkini çok ayrı buluyorum. Bunların saati çakışıyor. Ben Formula 1 Belçika Grand Prix'i seyredeceğim, bence siz Man. United'ı izleyin, görün neler yapıyorlar.
Bu da maçın öngörüsü;
http://www.givemefootball.com/premier-le...8-aug-2011
Maçı izlicem gibime geliyor.

Atletico madrid bastırıyor bi türlü gol atamadı.
Her şey güzel de f1 şifreye giriyo trt1 hariç diğer maçlarda

İşte F1 sever buldum sonunda. Neden bilmiyorum oturup yaptıkları manevraları incelemek takımların pitstoplarını karşılaştırmak hoşuma gider bayaa. Çoğu kez ne anlıyosun bundan gibi sorularla karşılaşırım. Verilecek tek cevap F1 bi tutkudur olur

(08-28-2011 02:33 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]İşte F1 sever buldum sonunda. Neden bilmiyorum oturup yaptıkları manevraları incelemek takımların pitstoplarını karşılaştırmak hoşuma gider bayaa. Çoğu kez ne anlıyosun bundan gibi sorularla karşılaşırım. Verilecek tek cevap F1 bi tutkudur olur 
Formula 1 benim için gerçekten yaşam stilidir. Komik bir RedBull pitstop'u, Schumacher'in spinleri, Lewis Hamilton'ın Vettel ve Webber'in külüstür Renault'larını tokatlaması. F1, F1 bambaşkadır be.
Birsürü istatistiğin ekranda gidip gelmesi çok güzel
(08-28-2011 02:42 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ] (08-28-2011 02:33 PM)mogazz Yazılan: [ -> ]İşte F1 sever buldum sonunda. Neden bilmiyorum oturup yaptıkları manevraları incelemek takımların pitstoplarını karşılaştırmak hoşuma gider bayaa. Çoğu kez ne anlıyosun bundan gibi sorularla karşılaşırım. Verilecek tek cevap F1 bi tutkudur olur 
Formula 1 benim için gerçekten yaşam stilidir. Komik bir RedBull pitstop'u, Schumacher'in spinleri, Lewis Hamilton'ın Vettel ve Webber'in külüstür Renault'larını tokatlaması. F1, F1 bambaşkadır be.
Malesef hakettiği saygıyı göremiyor.